Beumer

Hoola van Nootenstraat 207, Utrecht

Utrecht

Wonderwoods: Wonen met een WOW! De verhuur van de 191 appartementen in de vrije sector start op dinsdag 5 maart en inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 maart

€ 2.560,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Wonderwoods: Wonen met een WOW! De verhuur van de 191 appartementen in de vrije sector start op dinsdag 5 maart en inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 maart 15:00 uur. Schrijf je in op de website hureninwonderwoods.nl. Wonderwoods is gelegen in het Utrechtse Beurskwartier, jouw groene oase in de stad. Geniet midden in de stad van de rust en van al het groen om je heen. Hier woon je in een gebouw van de toekomst; de nieuwe standaard voor gezond, stedelijk leven. Hier stap je naar buiten en ervaar je direct waarom Utrecht de meest veelzijdige stad van…

Wonderwoods: Wonen met een WOW! De verhuur van de 191 appartementen in de vrije sector start op dinsdag 5 maart en inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 maart 15:00 uur. Schrijf je in op de website hureninwonderwoods.nl.

Wonderwoods is gelegen in het Utrechtse Beurskwartier, jouw groene oase in de stad. Geniet midden in de stad van de rust en van al het groen om je heen. Hier woon je in een gebouw van de toekomst; de nieuwe standaard voor gezond, stedelijk leven. Hier stap je naar buiten en ervaar je direct waarom Utrecht de meest veelzijdige stad van Nederland is. Alles wat je nodig hebt is in de buurt!

Wonderwoods bestaat uit 2 woontorens met huurwoningen in alle soorten en maten. Of je nu een 2-kamerappartement wilt huren of een royaal loftappartement: Wonderwoods is de ideale woonplek voor wie bewust en duurzaam wil leven mét alle voordelen van de stad.

Het huuraanbod in Wonderwoods is groot. Ook qua buitenruimtes is er veel keuze. De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. En dat is nog niet alles, alle appartementen zijn voorzien van een laminaatvloer (naturel eiken) en plinten. Er zit zeker een woning van jouw voorkeur bij.

Kenmerken vierkamerappartement:
- 4 appartementen
- 3 slaapkamers
- Woonoppervlakte 121 t/m 136m2
- Gesitueerd in de Noordtoren
- Noordtoren: Gelegen op de 6e, 8e en 9e verdieping
- Oppervlakte buitenruimte: 7 t/m 37 m2
- Afwerking: Inclusief keuken , badkamer en vloerbekleding.
- Huisnummers 226 & 239 zijn voorzien van 2 badkamers

Naast de inpandige berging hebben alle appartementen ook nog een externe privé-berging. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen onder Wonderwoods in de verdiepte en afgesloten parkeergarage. Deze parkeerplaatsen zijn toegewezen aan enkele drie- en vierkamerwoningen. In de woningselector kun je zien welke woning het recht heeft op het huren van een parkeerplaats (huurprijs parkeerplaats niet inbegrepen in de huurprijs). De overige woningen hebben geen parkeerplaats, wel kun je gebruik maken van elektrische deelauto's. Voor de bewoners en gebruikers van Wonderwoods komt er een royale fietsenstalling in de Noordtoren (Boeri), met ingang aan de Croeselaan.

Highlights van Wonderwoods:
- Uniek wonen in (of uitzicht op) een verticaal bos.
- Het bruisende en gezellige Utrecht ligt aan je voeten.
- Perfecte, landelijke OV-verbinding via Utrecht CS.
- Ruime keuze in afmeting, kamers, situering en indeling.
- Boodschappen, uitgaan en winkelen om de hoek.
- Een inpandige sportschool en andere faciliteiten.
- Moderne, energiezuinige en instapklare woningen.
- Een weelderig dakpark voor bewoners en bezoekers.
- Elektrische deelauto's beschikbaar direct in de garage onder de gebouwen.

De torens zijn verbonden door een weelderig begroeid dakpark, waar je als bewoner dagelijks van kunt genieten. In de gebouwen vind je verder diverse voorzieningen, zoals een restaurant, gym en art space. Ook zijn er voor de bewoners deelauto's beschikbaar.

Beurskwartier is een uitbreiding op het historische centrum van de stad, op steenworp afstand van Utrecht CS. Een heerlijke plek om te wonen, te werken en te ontspannen. Hier woon je straks op één van de meest centrale en best bereikbare plekken van Nederland. In het gebied met veel groen en gebouwen met afwisselende hoogtes zullen 5.000 komen te wonen. Afgewisseld met werkruimtes, gezellige horeca, kunst en cultuur, parkern, speelplekken en buurtwinkels. Kortom: Een aanwinst voor de stad met Wonderwoods als absolute blikvanger.

Een plek om je over te verbazen, trots op te zijn én om van te houden. Geniet van alle voordelen die een huurwoning kan bieden. Noem jij Wonderwoods binnenkort jouw nieuwe thuis?

Voorwaarden:
- Minimale huurtermijn: Je huurt voor minimaal één jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd naar een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd.
- Om een appartement te huren is het belangrijk dat je iedere maand de huur kunt betalen, ook op de langer termijn. Daarom zijn er inkomensrichtlijnen opgesteld:

Minimaal bruto maandinkomen van 3,5 x de huurprijs per maand (gepensioneerden 3 x de huurprijs per maand);
Bij twee gezinsinkomens telt het tweede inkomen voor 100% mee;
Vakantiegeld, vaste bonus en vaste dertiende maand tellen mee in het berekenen van je bruto maandinkomen.
- Wij verhuren niet aan studenten, tenzij je voldoet aan de inkomensvereisten. Er mogen niet meer dan twee huurders op een adres ingeschreven staan.
- In Wonderwoods zal a.s.r. real estate bij de toewijzing van de vrije sector huurwoningen de leeftijdsgroep 55+ voorrang verlenen.
- Lees voor verdere informatie de FAQ op de website en/of het document "Huurvoorwaarden" op de website.

* Huurprijs is per maand exclusief parkeerplaats en servicekosten. Huurder heeft het recht op het huren van een parkeerplaats in de parkeergarage van Wonderwoods.

Prognose oplevering: Jij kunt dit jaar al in Wonderwoods wonen! De prognose oplevering staat gepland voor medio 2024.

Belangstelling? Schrijf je in op hureninwonderwoods.nl en lees hier meer over de huurvoorwaarden en benodigde documenten.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 2.560 v.o.n.
 • Slaapkamers 3
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 121 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 4 m2
 • Inhoud ca. 314 m3
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Lift, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel
 • Warm water Stadsverwarming, aardwarmte
 • Tuintypes Geen tuin
Meer kenmerken

In de buurt

Hoola van Nootenstraat 207, Utrecht

   Media