Beumer

CAB-rondom 5, Utrecht

Utrecht

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. De eerste inschrijfperiode is gesloten maar je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat voor de Vrije Sector

€ 934,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. De eerste inschrijfperiode is gesloten maar je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat voor de Vrije Sector appartementen. Mochten er na de eerste toewijzingsronde nog appartementen beschikbaar zijn, wordt jouw inschrijving in behandeling genomen. Je kunt je inschrijven via de projectwebsite: hurenincartesius.nl Het inschrijven voor één van de middenhuur appartementen van gebouw Solo was mogelijk tot 8 november 2022 13:00 uur. Helaas is het niet mogelijk om nog voor deze appartementen in te schrijven. In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur,…

De verhuur van Huren in Cartesius - Solo is gestart. De eerste inschrijfperiode is gesloten maar je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat voor de Vrije Sector appartementen. Mochten er na de eerste toewijzingsronde nog appartementen beschikbaar zijn, wordt jouw inschrijving in behandeling genomen.
Je kunt je inschrijven via de projectwebsite: hurenincartesius.nl

Het inschrijven voor één van de middenhuur appartementen van gebouw Solo was mogelijk tot 8 november 2022 13:00 uur. Helaas is het niet mogelijk om nog voor deze appartementen in te schrijven.

In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur, vrije sector, friendswoningen, atelierwoningen en een commerciële ruimte. Solo is een appartementencomplex met 6 verdiepingen, de appartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 74 m2 tot 110 m2. Er komen verschillende woningtypes studio's, 2- & 3-kamerappartementen, wil je een woning delen met een vriend, vriendin of bijvoorbeeld een collega? Ook dat is mogelijk in Cartesius! De friendswoningen hebben 2 of 3 slaapkamers en beschikken zelfs over 2 badkamers, hoe fijn is dat? Verder hebben alle appartementen grote buitenruimtes, variërend vanaf 11 m2 oplopend tot 42 m2. De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. In het souterrain van het gebouw zal een grote gezamenlijke fietsenstalling worden gerealiseerd en in de wijk kun je gebruik maken van deelauto's. Er is geen sprake van een eigen parkeerplaats in gebouw Solo en tevens kun je geen aanspraak maken op een parkeervergunning. Er worden onder het nog te realiseren gebouw Track elf parkeerplaatsen tegen betaling beschikbaar gesteld aan de huurders van Solo echter zullen deze pas na oplevering (Q4 2023) in gebruik kunnen worden genomen. In de openbare ruimte is parkeren zeer beperkt

In Cartesius zijn er 3 types Atelierwoningen:

Type A:
De Atelierwoning is een maisonnette woning met 2 verdiepingen. De woning is heeft een breedte van maar liefst 7,25 meter. Op de begane grond heb je de beschikking over een ruime atelierruimte, werkruimte of leefkeuken aan jou de keuze hoe je deze ruimte wenst te gaan gebruiken. Door het hoge plafond en de grote glazen raampartijen is deze ruimte heel licht en voelt deze zeer ruim aan. De moderne hoekkeuken is voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Op de begane grond tref je tevens het moderne separate toilet en badkamer voorzien van douche met glazen douchedeur en wastafel. De inpandige berging biedt ruimte voor de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De maisonnette wordt verwarmd middels stadsverwarming in combinatie met vloerverwarming.

Via de trap bereik je de woon/slaapkamer op de eerste verdieping. Deze ruimte is nog niet ingedeeld maar is eenvoudig op te delen in een slaapgedeelte en woonkamer. Zowel de begane grond als de 1e verdieping hebben een aparte ingang. Ideaal als je kantoor aan huis wil houden. Last but not least heb je bij de atelierwoning de beschikking over een heerlijk terras van maar liefst 12 m2.

Type H2 en H3:
De appartementen zijn op de begane grond gelegen. Via de entree van het appartement kom je in de hal die toegang biedt aan het separaat toilet en inpandige berging voor de opstelplaats van de wasmachine en droger. Om de hoek tref je de moderne badkamer voorzien van douche met glazen douchewand en wastafel. Via de trap in de hal bereik je de woonkamer met verhoogd plafond. De vele raampartijen en hoge plafond maken deze ruimte een zeer aangename verblijfsruimte. De moderne hoekkeuken is voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. De woonkamer is zeer ruim bemeten en loopt in een ronding met meerdere raampartijen die zicht en toegang bieden aan het ruime balkon die rondom de woonkamer en slaapkamer loopt. Het balkon is maar liefst 38 m2 groot. Naast de woonkamer is de slaapkamer gesitueerd die tevens toegang biedt aan het balkon.

Cartesius wordt een groene oase midden in de stad. Het is een plek die rust én levendigheid zal bieden voor de bewoners en bezoekers van Cartesius. In de toekomst loop je vanuit je appartement naar beneden zo het park in om te gaan sporten, vrienden te ontmoeten of op een rustige plek lekker ‘op te laden’. Via het park loop je vervolgens naar het CAB-gebouw voor jouw boodschappen, eten, drinken en cultuur. Het monumentale CAB wordt de huiskamer van de wijk en de omgeving. Hier is iedereen welkom en is er altijd wat te doen. Denk aan een foodhall, een supermarkt met een breed biologisch en vegan assortiment, horeca en werkplekken voor creatieve bedrijven.

Cartesius ligt tegen de historische binnenstad van Utrecht aan. Via de fietstunnel ben je in 6 minuten op het Centraal Station en via het naastgelegen station Utrecht Zuilen brengt de trein je er in 3 minuten naar toe. om de historische binnenstad in te gaan of verder te reizen.
Zo is Cartesius echt onderdeel van het centrum van Utrecht. Zoek je liever de rust en ontspanning dan is Cartesius bij uitstek ook een geschikte locatie. In Cartesius komt een groot park midden in de wijk om te relaxen, maar ook op loopafstand is het schitterende Julianapark gelegen.

Het deelgebied Cartesius bestaat uit verschillende fases, er komen in totaal 2852 woningen.
Track en Solo zijn de eerste appartementencomplexen die in dit grootschalige plangebied worden ontwikkeld. Je bent dus een echte pionier van dit prachtige plan en zal dus wel enkele hinder van bouwactiviteiten gaan ondervinden.

“Cartesius! De woonplek waar je neer wilt strijken! Levendigheid maar ook de rust. Cartesius biedt het allemaal. In een groene leefomgeving, comfortabel en duurzaam wonen. Op fietsafstand van de stad en zo op de A2. Dàt is Huren in Cartesius!” 

Wij sorteren de kandidaten die op deze appartementen reageren op basis van de volgende kenmerken:
- Voorrang voor woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de regio Utrecht met een inkomen voor eenpersoonshuishoudens t/m € 58.707 of meerpersoonshuishoudens t/m € 69.381;
- Voorrang voor woningzoekenden met een inkomen bij eenpersoonshuishoudens t/m € 58.707 of meerpersoonshuishoudens t/m € 69.381.

Daarnaast worden door de volgende eisen gesteld voor de atelierwoningen:
De woningen zijn bedoelt voor kandidaten in de in de creatieve/culturele sector werkzaam zijn. We hanteren daarom de
volgende inschrijfvoorwaarden:
• Professionele kunstenaars, creatief ondernemers, kunstinstellingen, (ambachtelijke)
makers werkzaam binnen de creatieve en/of culturele sector kunnen zich aanmelden voor het huren van een atelierwoning.
• Inschrijving is mogelijk wanneer je artistieke en/of creatieve werkzaamheden de
hoofdactiviteit is die je in een werkruimte wilt gaat uitvoeren.

Let op de huurprijzen zijn geldig tot 1 juli 2023.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 934 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 75 m2
 • Inhoud ca. 195 m3
 • Aantal woonlagen 2 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, lift, zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel
 • Warm water Stadsverwarming
 • Tuintypes Zonneterras
Meer kenmerken

In de buurt

CAB-rondom 5, Utrecht

   Media