Beumer

CAB-rondom 3, Utrecht

Utrecht

Binnenkort in verhuur! De voorbereidingen voor de start verhuur van Huren in Cartesius - Solo zijn in volle gang. Blijf je graag aangehaakt en op de hoogte van de

€ 935,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Binnenkort in verhuur! De voorbereidingen voor de start verhuur van Huren in Cartesius - Solo zijn in volle gang. Blijf je graag aangehaakt en op de hoogte van de huurappartementen in Cartesius, schrijf je dan in op de projectwebsite hurenincartesius.nl en we houden je op de hoogte. In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur, vrije sector, friendswoningen, atelierwoningen en een commerciële ruimte. Solo is een appartementencomplex met 6 verdiepingen, de appartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 74 m2 tot 110 m2. Er komen verschillende woningtypes studio's, 2- & 3-kamerappartementen, wil je een woning…

Binnenkort in verhuur! De voorbereidingen voor de start verhuur van Huren in Cartesius - Solo zijn in volle gang. Blijf je graag aangehaakt en op de hoogte van de huurappartementen in Cartesius, schrijf je dan in op de projectwebsite hurenincartesius.nl en we houden je op de hoogte.

In de eerste fase gaat het gebouw Solo in de verhuur. Solo bestaat uit 80 huurappartementen, bestaande uit middenhuur, vrije sector, friendswoningen, atelierwoningen en een commerciële ruimte. Solo is een appartementencomplex met 6 verdiepingen, de appartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 74 m2 tot 110 m2. Er komen verschillende woningtypes studio's, 2- & 3-kamerappartementen, wil je een woning delen met een vriend, vriendin of bijvoorbeeld een collega? Ook dat is mogelijk in Cartesius! De friendswoningen hebben 2 of 3 slaapkamers en beschikken zelfs over 2 badkamers, hoe fijn is dat? Verder hebben alle appartementen grote buitenruimtes, variërend vanaf 11 m2 oplopend tot 42 m2. De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. In het souterrain van het gebouw zal een grote gezamenlijke fietsenstalling worden gerealiseerd en in de wijk kun je gebruik maken van deelauto's.

Het type Atelierwoning laat zich als volgt omschrijven:
De Atelierwoning is een maisonnette woning met 2 verdiepingen. De woning is heeft een breedte van maar liefst 7,25 meter. Op de begane grond heb je de beschikking over een ruime atelierruimte, werkruimte of leefkeuken aan jou de keuze hoe je deze ruimte wenst te gaan gebruiken. Door het hoge plafond en de grote glazen raampartijen is deze ruimte heel licht en voelt deze zeer ruim aan. De moderne hoekkeuken is voorzien van een zwart composiet aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Op de begane grond tref je tevens het moderne separate toilet en badkamer voorzien van douche met glazen douchedeur en wastafel. De inpandige berging biedt ruimte voor de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De maisonnette wordt verwarmd middels stadsverwarming in combinatie met vloerverwarming.

Via de trap bereik je de woon/slaapkamer op de eerste verdieping. Deze ruimte is nog niet ingedeeld maar is eenvoudig op te delen in een slaapgedeelte en woonkamer. Zowel de begane grond als de 1e verdieping hebben een aparte ingang. Ideaal als je kantoor aan huis wil houden. Last but not least heb je bij de atelierwoning de beschikking over een heerlijk terras van maar liefst 12 m2.

Cartesius wordt een groene oase midden in de stad. Het is een plek die rust én levendigheid zal bieden voor de bewoners en bezoekers van Cartesius. In de toekomst loop je vanuit je appartement naar beneden zo het park in om te gaan sporten, vrienden te ontmoeten of op een rustige plek lekker ‘op te laden’. Via het park loop je vervolgens naar het CAB-gebouw voor jouw boodschappen, eten, drinken en cultuur. Het monumentale CAB wordt de huiskamer van de wijk en de omgeving. Hier is iedereen welkom en is er altijd wat te doen. Denk aan een foodhall, een supermarkt met een breed biologisch en vegan assortiment, horeca en werkplekken voor creatieve bedrijven.

Cartesius ligt tegen de historische binnenstad van Utrecht aan. Via de fietstunnel ben je in 6 minuten op het Centraal Station en via het naastgelegen station Utrecht Zuilen brengt de trein je er in 3 minuten naar toe. om de historische binnenstad in te gaan of verder te reizen.
Zo is Cartesius echt onderdeel van het centrum van Utrecht. Zoek je liever de rust en ontspanning dan is Cartesius bij uitstek ook een geschikte locatie. In Cartesius komt een groot park midden in de wijk om te relaxen, maar ook op loopafstand is het schitterende Julianapark gelegen.

Het deelgebied Cartesius bestaat uit verschillende fases, er komen in totaal 2852 woningen. Track en Solo zijn twee wooncomplexen die als eerste in dit project worden ontwikkeld.

“Cartesius! De woonplek waar je neer wilt strijken! Levendigheid maar ook de rust. Cartesius biedt het allemaal. In een groene leefomgeving, comfortabel en duurzaam wonen. Op fietsafstand van de stad en zo op de A2. Dàt is Huren in Cartesius!” 

Wij sorteren de kandidaten die op deze appartementen reageren op basis van de volgende kenmerken:
- Voorrang voor woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de regio Utrecht met een inkomen voor eenpersoonshuishoudens t/m € 58.707 of meerpersoonshuishoudens t/m € 69.381;
- Voorrang voor woningzoekenden met een inkomen bij eenpersoonshuishoudens t/m € 58.707 of meerpersoonshuishoudens t/m € 69.381.

Let op de huurprijzen zijn indicatief en zullen bij start verhuur definitief worden vastgesteld.

Meld je aan op de projectwebsite en wij houden je op de hoogte van de start verhuur! Naar verwachting start de verhuur in het derde kwartaal van 2022. De prognose oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal 2023.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 935 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 75 m2
 • Inhoud ca. 195 m3
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, lift
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel
 • Warm water Stadsverwarming
 • Tuintypes Zonneterras
Meer kenmerken

In de buurt

CAB-rondom 3, Utrecht