Beumer

Bouwnummer 5, Ducato – Herenhuis traditioneel 5ong, Utrecht

Utrecht

De verkoop van het project is in volle gang! Heb je interesse in een woning? Neem contact op met de makelaars of schrijf je digitaal in via de projectwebsite:

€ 805.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De verkoop van het project is in volle gang! Heb je interesse in een woning? Neem contact op met de makelaars of schrijf je digitaal in via de projectwebsite: de-omloop.nl De Omloop in Leeuwesteyn wordt echt Utrechts: verbindend en innovatief. Aan de buitenkant herken je de stoere art-decostijl uit de Utrechtse binnenstad. Binnenin vind je de gezellige, gezamenlijke binnentuin. Er zijn meerdere projecten in Leeuwesteyn met een gezamenlijke binnentuin, maar De Omloop loopt echt voorop op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. In de binnentuin is ruimte voor ontmoeten, samen tuinieren, bewegen, spelen en gezamenlijke activiteiten. De buurtkas zal gebruikt…

De verkoop van het project is in volle gang! Heb je interesse in een woning? Neem contact op met de makelaars of schrijf je digitaal in via de projectwebsite: de-omloop.nl

De Omloop in Leeuwesteyn wordt echt Utrechts: verbindend en innovatief. Aan de buitenkant herken je de stoere art-decostijl uit de Utrechtse binnenstad. Binnenin vind je de gezellige, gezamenlijke binnentuin. Er zijn meerdere projecten in Leeuwesteyn met een gezamenlijke binnentuin, maar De Omloop loopt echt voorop op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. In de binnentuin is ruimte voor ontmoeten, samen tuinieren, bewegen, spelen en gezamenlijke activiteiten. De buurtkas zal gebruikt kunnen worden als moestuintje, opslag voor deelgereedschap of als ontmoetingsplek, de bewoners zijn vrij om deze kas gezamenlijk vorm te geven. Maar de binnentuin van De Omloop is niet alleen een fijne plek voor de bewoners, het is ook een oase voor vogels en planten. Bij de inrichting is rekening gehouden met het klimaat en biodiversiteit. Er is gekozen voor planten en bloemen die vogels, vlinders en andere insecten aantrekken en de tuin biedt beschutting, rust, voedsel, nestmateriaal en nestgelegenheid.

De Omloop bestaat uit 44 eengezinswoningen en appartementen, in verschillende types, groottes en prijsklassen. 26 van de 44 van de woningen valt in de categorie 'betaalbare koop'. De overige koopwoningen zijn vrije sector woningen.

Aan de Dukaatlaan komen 4 traditionele herenhuizen met 3 volledige woonlagen en circa 158 m2 woonoppervlakte. Door de rijk gedetailleerde Art Deco stijl, de prachtige rode steenkleur en de mooie details maken dat het statige herenhuizen aan het Amsterdam-Rijnkanaal zijn. De indeling achter de charmante gevels is gelijk aan de andere types van Ducato. De ramen zijn groot en hoog, zodat je lekker veel licht in huis hebt en prachtig uitzicht hebt over de boten die voorbij varen.

Parkeer je auto straks in de garage en loop via de binnentuin naar je achterdeur. De grote woonkamer met open keuken biedt vrij zicht op de binnentuin. Zet de deur lekker open en laat de zon maar binnenkomen. De tuinen liggen op het westen, hier kan je heerlijk van de middag-/ avondzon genieten! Op de verdieping zijn 4 riante slaapkamers, badkamer en ook nog een grote overloop op de 2e verdieping. Maak je hier een fijne werk- of studieplek?

- De bouw start eind maart/ april 2023
- Tot 15 mei 2023 betaal je geen grondrente
- Woonoppervlakte circa 158 m²
- Kaveloppervlakte circa 115 m²
- Tuin op het westen circa 50 m²
- Unieke gezamenlijke binnentuin met kas
- 4 riante slaapkamers en ruimte voor werk-/studieplek
- Privéparkeerplaats, berging en fietsopstelplaats in de garage
- Vloerverwarming en vloerkoeling middels pvt-panelen en warmtepomp. De overeenkomst van het energiesysteem betreft een huurovereenkomst en er is een mogelijkheid tot afkoop.
- De herenhuizen zijn standaard voorzien van openslaande deuren in de achtergevel.
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Inclusief keukencheque van € 12.100,- incl. btw.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 805.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 4
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 158 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 8 m2
 • Inhoud ca. 410 m3
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, frans balkon, zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Warm water Centrale voorziening
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 5, Ducato – Herenhuis traditioneel 5ong, Utrecht

   Media