Beumer

Bouwnummer K-2-13, Bellevue Fase 2, Utrecht

Utrecht

NU IN VERKOOP! Inschrijven is mogelijk t/m 29 november a.s. Het nieuwbouwproject 'BELLEVUE FASE 2' is in verkoop. Schrijf je in via projectwebsite:

€ 450.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

NU IN VERKOOP! Inschrijven is mogelijk t/m 29 november a.s. Het nieuwbouwproject 'BELLEVUE FASE 2' is in verkoop. Schrijf je in via projectwebsite: bellevue-utrecht.nl In deze fase komen 82 startersappartementen vanaf € 215.000,-* vrij op naam. Dit zijn de types Petite en Moyenne. Dit zijn studio's en twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 28 tot 80 m². Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk vanaf dit moment mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (bellevue-utrecht.nl). Inschrijven kan tot 29 november a.s. Het Amsterdam-Rijnkanaal kan, met de komst van Bellevue aan…

NU IN VERKOOP! Inschrijven is mogelijk t/m 29 november a.s. Het nieuwbouwproject 'BELLEVUE FASE 2' is in verkoop. Schrijf je in via projectwebsite: bellevue-utrecht.nl

In deze fase komen 82 startersappartementen vanaf € 215.000,-* vrij op naam. Dit zijn de types Petite en Moyenne. Dit zijn studio's en twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 28 tot 80 m².
Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk vanaf dit moment mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (bellevue-utrecht.nl). Inschrijven kan tot 29 november a.s.

Het Amsterdam-Rijnkanaal kan, met de komst van Bellevue aan de oever, haast de nieuwe stadsgracht van Utrecht genoemd worden. Op deze plek in Leidsche Rijn ben je werkelijk dichtbij alles.
Het authentieke stadscentrum, het uitgestrekte groen en de vele voorzieningen in dit jonge stadsdeel. Bellevue biedt ruimte aan 163 koopappartementen, verdeeld over 3 unieke gebouwen.

LOCATIE
Dat Bellevue goed bereikbaar is, staat voorop. Het is slechts een kwartier fietsen naar het centrum van Utrecht. Met station Leidsche Rijn op loopafstand ben je binnen 5 minuten met de trein op Utrecht Centraal.
Ook de bus brengt je vanaf hier naar alle omliggende wijken en plaatsen. Reis je liever met de auto? Binnen no-time ben je op de A2.

WONEN IN HET GROEN
Door de trapsgewijze architectuur, grote binnentuin en collectieve beplanting in en aan de buitenruimtes, gaan de appartementen in Bellevue op in het groen. Hier is genoeg ruimte om medebewoners te ontmoeten.
Met elkaar iets ondernemen? In de eetbare tuin kunnen jullie gezamenlijk voedsel verbouwen en de speelheuvels zijn geschikt voor sport en spel. De watertuin zorgt voor de nodige verkoeling tijdens zomerse dagen.

Inkomensgrens & Regeling KoopStart
Voor de appartementen van woningtype Petite geldt een inkomensgrens van een (gezamenlijk) belastbaar inkomen van maximaal € 65.000,-.
36 appartementen van woningtype Petite vallen onder de Regeling KoopStart van Stichting OpMaat.
Tip! Voordat je een keuze voor een appartement maakt, is het verstandig een goed beeld te hebben van je financieringsmogelijkheden.
Laat bij een hypotheekadviseur vrijblijvend een haalbaarheidscheck uitvoeren.

Zelfbewoningsplicht
Er geldt een zelfbewoningsplicht voor de Petite en Moyenne appartementen. Als koper mag je een appartement enkel verhuren aan eerste- of tweedegraadsfamilie (ouders, kinderen, broers en zussen).

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 450.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 2
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 74 m2
 • Inhoud ca. 222 m3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Isolatie Volledig geisoleerd, driedubbel glas, hr glas
 • Warm water Elektrische boiler eigendom
 • Tuintypes Zonneterras
 • Hoofdtuin Zonneterras
 • Oppervlakte hoofdtuin ca. 8 m2
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer K-2-13, Bellevue Fase 2, Utrecht

   Media