Lage energierekening? 5x huizen met energielabel A | Beumer

Lage energierekening? 5x huizen met energielabel A

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 07 augustus 2023

Energielabels zijn een belangrijk hulpmiddel bij het kiezen van een energiezuinige woning. Ze geven inzicht in de energieprestaties en efficiëntie van een huis. Met een hoog energielabel, profiteer je van lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving. Het energielabel A wordt beschouwd als het milieuvriendelijkste label dat aan een huis kan worden toegekend.

Schrik niet van een laag energielabel

Schrik niet van een laag energielabel. Er zijn genoeg mogelijkheden voor verduurzaming en dat hoeft echt niet altijd een grote investering te zijn. Staat er bij ons een huis te koop waar je nieuwsgierig naar bent, vraag dan een duurzaamheidsrapport op. In het rapport zie je de mogelijkheden om te verduurzamen, zoals het isoleren van de muren of de vloer, het plaatsen van zonnepanelen of kiezen voor beter isolerend glas.

Energielabel A

Wil je lage energiekosten zonder te hoeven investeren? 5x huizen met energielabel A.

Bloemenwaard 1 A Cothen

Bloemenwaard 1 A

Verrassende, goed gelegen, onderhoudsarme woning met voor- en achtertuin in een mooie landelijke omgeving en toch midden in het land. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Bekijk meer

Keizer 44 Wijk bij Duurstede

Keizer 44

Half vrijstaande woning (hoekkavel) met kantoorruimte, 2 bergingen, oprit voor meerdere auto’s en royale, rondom gelegen zonnige groene tuin. Je woont hier om de hoek van de bruisende binnenstad van Wijk bij Duurstede en het prachtige Kromme Rijn gebied waar de landschappelijke vergezichten overlopen in de glooiing van de Utrechtse Heuvelrug.

Vraagprijs: € 659.000,- k.k.
Bekijk meer

Schoener 46 Wijk bij Duurstede

Schoener Wijk bij Duurstede

Van onder tot boven; helemaal af! Welkom bij deze instapklare, compleet verbouwde woning (juni 2020) in woonwijk De Horden; zeer goed onderhouden en verrassend ruim.
De woning is voorzien van een oprit, berging en een zonnige achtertuin op het zuidwesten en staat in een rustige woonstraat met voldoende ruimte voor (jonge) kinderen om te spelen.
Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
Bekijk meer

Veilingpark 11 Wijk bij Duurstede

Veilingpark 11

Stijlvolle woning in Oudhollandse stijl in de populaire woonwijk ‘Het Veilingpark’ met energielabel A+! Heerlijk royaal wonen op een centrale en rustige plek, dicht bij het historische centrum van Wijk bij Duurstede. De woning ligt aan een ruim grasveld met speeltoestellen en heeft een eigen parkeerplaats aan de achterzijde.

Vraagprijs: € 619.000,- k.k.
Bekijk meer

Wilhelmus Peekhof 37 Odijk

Wilhelmus Peekhof 37

Goed onderhouden 3-kamerappartement met 2 slaapkamers, een nette badkamer en een zonnige loggia op het westen gelegen in het complex ‘Villa Casula’ (2007).  Je woont hier op de eerste verdieping en je hebt vrij uitzicht richting Houten. Bovendien woon je op loopafstand van de dorpskern en op fietsafstand van Utrecht.

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.
Bekijk meer

Liever helemaal nieuw en energiezuinig wonen?
Heeren van Werkhoven

Heeren van Werkhoven

Wil jij comfortabel en energiezuinig wonen? In het hart van het gezellige Werkhoven worden 20 eengezinswoningen gerealiseerd, die klaar zijn voor de toekomst. De heerlijk ruime woningen zijn volledig gasloos, hebben een warmtepomp en zijn voorzien van zonnepanelen. De woningen worden in 2024 opgeleverd en er zijn er nog een aantal beschikbaar!

Koopprijs: vanaf € 523.000 v.o.n.
Bekijk meer