Hypotheek Utrecht | Beumer | in de regio Utrecht

Hypotheek Utrecht

 

Of je nu gaat verhuizen, een starter bent en je eerste huis wilt kopen of je huis wilt verduurzamen, bij het vinden van een hypotheek kun je wel wat hulp gebruiken. Ben je op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies? Dan neem je contact op met Beumer Hypotheken. Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Hypotheek De Meern
hypotheekadvies-huis-kopen
hypotheken-huis-kopen
Group 102
Hypotheek oversluiten advies | Hypotheek regelen

Wat doet een hypotheekadviseur?

 

Ben je van plan je eerste huis te kopen? Of juist een volgend koophuis? Of ben je op zoek naar manieren om te besparen op je hypotheek, bijvoorbeeld met oversluiten of rentemiddeling? Of ben je op zoek naar geschikte verzekeringen? Onze adviseurs voorzien je graag van persoonlijk advies passend bij jouw woonsituatie:

  • Het opstellen van een persoonlijk overzicht met daarin je financiële situatie, woonwensen en toekomstplannen
  • Uitzoeken van de (financiële) mogelijkheden en jou hierover informeren en adviseren
  • Inzichtelijk maken wat de financiële risico’s zijn bij verschillende scenario’s en jou daar advies over geven
  • Verzekeringen

 

Afspraak plannen
hypotheek Utrecht

Een hypotheek afsluiten in Utrecht

 

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken, bezichtigen, bieden, een hypotheek regelen, noem maar op. Door je nog voor de aankoop van je nieuwe huis te laten adviseren door een van onze hypotheekadviseurs, weet jij precies wat je kunt bieden en wat dat betekent voor jouw maandlasten. En als jij al zwart op wit hebt staan dat jij dat bod kunt uitbrengen, waarom zou je dan niet bieden zonder voorbehoud van financiering. Onze adviseurs informeren je grondig over de risico’s en geven je inzicht in de gevolgen van het wel of niet meenemen van een financieel voorbehoud.

Makelaarskantoor Leidsche Rijn

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

 

Zelf checken hoeveel je kunt lenen en wat de maandlasten van je hypotheek zullen zijn? Je kunt je maximale hypotheek berekenen door hier je gegevens in te vullen. Dan geven wij jou online een indicatie van je maximale hypotheek.

Maximale hypotheek Utrecht

 

Plan voor een precieze berekening een afspraak in met de hypotheekadviseurs van Beumer Hypotheken. Wij vergelijken 30+ geldverstrekkers voor jou zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van rente én voorwaarden. Je kiest zelf hoe dit gesprek plaatsvindt: op kantoor, als videochat- of als belafspraak!

 

Afspraak maken
hypotheek-oversluiten

Een hypotheek oversluiten in Utrecht

 

Je woont prima en je wilt niet verhuizen. Dan is het oversluiten van een hypotheek misschien iets voor jou. Oversluiten is om dit mogelijk de meest populaire manier om te besparen op je hypotheek. Houd er wel rekening mee dat er verschillen in kosten zijn en dat je een boeterente moet betalen als de rentevaste periode nog niet is afgelopen. Maar oversluiten is niet de enige manier om te besparen op je hypotheek. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor rentemiddeling. Omdat we je graag helpen uitzoeken of oversluiten of rentemiddeling past bij jouw situatie, vertellen onze adviseurs je hier graag meer over tijdens een vrijblijvend gesprek. 

Doe de oversluitcheck
starter-hypotheek

Hypotheek voor starters in Utrecht

 

Huren of kopen? Voor veel starters een groot dilemma. Wat doe jij in de huidige markt? Ga jij voor huren of wil je toch kopen? Om een juiste afweging te kunnen maken tussen huren en kopen, is het ook van belang je zelf op financieel gebied een aantal vragen te stellen. Besluit je te gaan kopen, maak dan zeker een afspraak met Beumer Hypotheken om te berekenen wat je maximaal kunt lenen. Met je maximale hypotheekbedrag op zak kun je namelijk veel gerichter zoeken. Ook kunnen we je informatie geven over speciale startersregelingen, die financieel voordeel kunnen opleveren.

Afspraak maken
afspraak maken hypotheek

Kosteloos kennis maken met een hypotheekadviseur

 

Wij vinden dat je alleen een persoonlijk hypotheekadvies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom willen we graag eerst kennismaken én nemen wij de kosten voor dit gesprek voor onze rekening. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en laten we je ook precies zien wat wij voor jou kunnen doen en voor welke prijs. Maak snel een afspraak.

 

Verkoopmakelaar Leidsche Rijn

Waarom Beumer Hypotheken Utrecht?

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? We bespreken onder meer je huidige financiële situatie, maar vooral ook je wensen en toekomstplannen. Omdat we zeker willen weten dat de keuzes die je nu maakt ook de keuzes zijn waar je over vijf jaar nog achter staat. Aan het einde van het gesprek weet jij precies wat je kunt lenen en wat de voordelen voor jou zijn van een betrokken, onafhankelijke adviseur. Neem contact op voor meer informatie en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.