Beumer Nieuwbouwmarkt - Amersfoort | Beumer

Beumer Nieuwbouwmarkt - Amersfoort

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Kom dan geheel vrijblijvend naar onze Beumer Nieuwbouwmarkt op zaterdag 30 september van 11:00 - 13:00. Je kunt hier vrijblijvend kennismaken met onze nieuwbouwprojecten, advies vragen aan de hypotheekadviseur, in gesprek met onze makelaars en kans maken op twee tickets voor de VT Wonen Beurs.

Projecten Heijmans

Ontwikkelaar Heijmans

Op de Beumer Nieuwbouwmarkt zijn de volgende projecten van Heijmans te vinden:

Laakse Tuinen, Tuin 16

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met duurzame kenmerken, maar geen zin om te wachten? Overweeg dan deze gloednieuwe woning aan de Venlolaan 21. Binnenkort geniet je van het comfort van een prachtig huis gelegen aan een rustig, autovrij speelgebied. Deze woning beschikt over een aantrekkelijke voor- en achtertuin, een berging, en je hebt je eigen privéparkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein.

Wonen in Podium

Dynamiek en sereniteit ontmoeten elkaar hier. Een gevoel van vrijheid, gecombineerd met een warme plek voor sociale interactie en samenzijn. In Podium smelten deze tegenstellingen op een opmerkelijke manier samen. Deze woonomgeving belichaamt het bruisende karakter van de stad en biedt tevens een overtuigende hoeveelheid groen. Zal jouw toekomstige woning hier deel gaan uitmaken van deze bijzondere omgeving.

Wonen Op Stijl

Aan de rand van Amersfoort Vathorst, in de sfeervolle Bergenparkbuurt, ontdek je “Op Stijl”. Deze buurt is rustig en ruim opgezet, gelegen nabij het prachtige Westelijkpark en bestaat uit 42 charmante woningen. Op Stijl weet op eigentijdse wijze de sfeer van de jaren ’30 te omarmen, en het is werkelijk een plek om verliefd op te worden.

Projecten Schoonderbeek

Ontwikkelaar Schoonderbeek

Op de Beumer Nieuwbouwmarkt zijn de volgende projecten van Schoonderbeek te vinden:

Boulevardkwartier

Het nieuwe Boulevardkwartier in Amersfoort Vathorst wordt ontwikkeld aan de westzijde van Vathorst, langs de Bergenboulevard in de buurt van rotonde 3. Dit bijzondere project, het Boulevardkwartier, vormt een integraal onderdeel van de Bergenparkbuurt in Vathorst. Het ontwerp van het plan is geïnspireerd op het dorpse en groene karakter van De Laakse Tuinen, en het sluit naadloos aan bij de reeds bestaande woningen aan de overkant van de Bergenboulevard.

Laakse Tuinen, Tuin 17

In de prachtige omgeving, Laakse Tuinen, worden 17 duurzame en energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd, bestaande uit 7 hoekwoningen en 10 tussenwoningen. Elke woning beschikt over een berging in de achtertuin, en de meeste huizen hebben toegang tot een parkeerplaats op het gedeelde binnenterrein. Bovendien zijn de achtertuinen gunstig georiënteerd, met veel zoninval op het zuiden of westen.

Willemdrie W³

Ben je op zoek naar een appartement of woning op loopafstand van het bruisende stadscentrum, gelegen in een groene buurt? Dan is het nieuwbouwproject Willem Drie wellicht de perfecte keuze voor jou!

Projecten Latei

Ontwikkelaar Latei

Op de Beumer Nieuwbouwmarkt zijn de volgende projecten van Latei te vinden:

Mastenbroek 2

Mastenbroek 2 straalt een charmant dorps karakter uit. De royale indeling van de woningen, omringd door weelderig groen, harmonieert prachtig met het aangrenzende agrarische landschap. De architectuur van Mastenbroek 2 wordt gekenmerkt door een serene esthetiek met een diversiteit die doet denken aan een dorpse sfeer en gezelligheid. Een opvallend kenmerk van dit plan is het centraal gelegen boerenerf, dat een eigentijds tintje heeft gekregen als eerbetoon aan het historische erf op deze locatie.

Bruispad

Midden in het bruisende hart van de wijk Schothorst in Amersfoort worden 6 stadswoningen en 15 koopappartementen gerealiseerd, met een eigentijdse stedelijke uitstraling. Dit alles op slechts een steenworp afstand van winkelcentrum Schothorst, waar je alle benodigde winkels en voorzieningen binnen handbereik hebt. Bovendien ben je in slechts vijf minuten fietsen in de historische en levendige binnenstad van Amersfoort.

Sam & Sophie

Ontwikkelaar BPD

Op de Beumer Nieuwbouwmarkt zijn de volgende projecten van BPD te vinden:

Sam & Sophie

Kijkend vanaf de Stadsring op de Amersfoortse binnenstad vind je Sam en Sophie. Twee uitgesproken persoonlijkheden omringd door historie en beweging. Zij waken over Amersfoort en zijn dus altijd op de hoogte. De historische Krommestraat, de markt op de Hof, bruisende brouwerijen, lokale winkeliers en de rust van de natuur zijn altijd dichtbij. Bij hen kan en mag alles, maar jij bepaalt. Eén ding is zeker: zij voelen de magie. Kom jij het met hen ervaren?

Online adviespakketten

Beumer Hypotheken

Gedurende de Beumer Nieuwbouwmarkt is ook onze hypotheekadviseur Reinier aanwezig. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek om er zo samen met hem achter te komen wat jouw positie is op de woningmarkt.

 

Wil je niet wachten tot de nieuwbouwmarkt voor het maken van een afspraak? Plan dan hier je afspraak.

Werken bij Beumer

Over Beumer Makelaars

Onze nieuwbouwmakelaars staan gedurende de Beumer Nieuwbouw markt voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom je om te oriënteren of heb je al een project op het oog? Wij helpen je graag aan de juiste informatie.

 

Beumer Nieuwbouwmarkt
30 september | 11:00 – 13:00
Stadsring 139, Amersfoort