Beumer Nieuwbouw & DWE Nieuwbouw Makelaars | Beumer

Beumer Nieuwbouw en DWE Nieuwbouw Makelaars

Om jou als professioneel opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij aangesloten bij DWE Nieuwbouw Makelaars. DWE Nieuwbouw Makelaars is een kwaliteitsorganisatie die de belangen van jou als projectontwikkelaar of vastgoedondernemer centraal stelt.

Beumer nieuwbouw

DWE Nieuwbouw Makelaars
stelt de consument centraal

De woningmarkt is van productgestuurd naar vraaggestuurd veranderd. Het zo goed mogelijk vervullen van de wens van de consument is de sleutel tot succes voor jouw nieuwbouwplannen. Om dat te bereiken gaan wij de dialoog aan met de consument, zowel online als offline. De adviseurs van Beumer Nieuwbouw en DWE Nieuwbouw Makelaars begrijpen dit als geen ander en hebben de juiste tools en kennis in handen om de actieve en latente zoekers te bereiken.

Nieuwbouwadvisering

Altijd up-to-date dankzij
professioneel leadmanagement

Mede dankzij DWE Nieuwbouw Makelaars worden potentiële kopers zoveel mogelijk betrokken bij je project en ontvang je regelmatig updates over de status van deze klanten. Net zolang tot deze de koop- en aannemingsovereenkomst heeft getekend. Maar ook als dat niet gebeurt ben je op de hoogte van de reden waarom de klant niet voor uw project heeft gekozen. Dat is professioneel leadmanagement!

Verkoopmanagement

Leer jouw doelgroep kennen
met DWE Nieuwbouw Makelaars

Met de ondersteuning van DWE Nieuwbouw Makelaars leer je de wensen van je doelgroep begrijpen en zorg je voor een optimale communicatie en positionering in de markt. DWE biedt totaaloplossingen aan organisaties in en verbonden aan de vastgoedwereld, zoals gemeenten, makelaars en ontwikkelaars. Allemaal gericht op een vraaggestuurde aanpak om jouw nieuwbouwproject goed en snel te verkopen of te verhuren.

DWE Nieuwbouw Makelaars vergroot het succes van jouw project door:

  • Advies niet langer te baseren op onderbuikgevoel of resultaten uit het verleden maar de klantvraag centraal te stellen.
  • Actieve en latente leads te genereren voor uw nieuwbouwproject
  • De dialoog aan te gaan met de klant, online en offline
  • Hoogwaardig leadmanagement en dynamic pricing
Beumer Nieuwbouw & DWE Nieuwbouw Makelaars | Beumer

Sparren?