Bedankt nieuwbouw antwoord nee | Beumer
Makelaar Utrecht

Bedankt voor het doorgeven van je keuze.

Daarom kies je voor Beumer

Utrecht

We zijn heel erg blij met Beumer Makelaars, en dan vooral met Bernadette! Ze heeft ons heel goed en vriendelijk geholpen. De service was supersnel, dat was heel fijn. Bernadette had echt oog voor hoe het huis verkocht zou moeten worden, dat was leuk om te merken!

Verkoper Keulsekade 103 06 januari 2022

Vleuten-De Meern

Erg prettig contact met de makelaar. Hij was benaderbaar en reageerde snel. Vooral fijn dat je na iedere bezichtiging direct een terugkoppeling krijgt te zien in het digitale systeem. Daarnaast heeft Beumer goed geadviseerd in het gehele proces.

Verkoper Basilicumstraat 40 24 december 2021

Wijk bij Duurstede

We zijn erg tevreden over Beumer Makelaardij, vooral blij met de makelaar Wesley de Keijzer, hij was altijd bereikbaar en een prettige persoonlijkheid. Hij heeft onze belangen goed behartigd en ook de dames op kantoor hebben ons goed geholpen bij vragen. Kortom, dit makelaarskantoor kunnen wij de mensen aanraden.

Verkoper Bacchus 4 18 mei 2022

Maarssen

Marcel verkoopt geen huis maar een thuis. Hij weet in de juiste bewoordingen het gevoel van je huis weer te geven. Hij werkt op een rustige integere manier en is ten alle tijden bereikbaar en denkt graag met je mee. Je huis verkopen is een emotioneel proces en Marcel begrijpt dat als geen ander. Hij geeft vertrouwen en heeft kennis en kunde van de huidige markt. Daarnaast weet hij zich omringd door een prettig team van medewerkers, van fotograaf tot de vrouwen op kantoor: iedereen is betrokken en denkt graag met je mee. De service is goed en deskundig

Verkoper Burgemeester Norbruislaan 95 29 augustus 2022

Amersfoort

Uitstekend contact met Anja van Ingen ; snelle opvolging waar nodig. Vooral het begeleiden van de kijkers en het " verkopen" van ons huis vanuit het gevoel wat wij hebben met ons huis, heeft zeer goed gewerkt. Belangrijk is ook de totstandkoming van de prijs, realistisch en vanuit een scherp beeld van de doelgroep. Uiteindelijke prijs is uitstekend en past bij de verwachting van ons. Zeer ervaren makelaar met uitstekende marktkennis.

Verkoper Sijsjespeergaarde 10 04 januari 2022

Utrecht

Ons contact met Beumer Makelaardij was heel positief. Afspraken werden stipt nagekomen, de diverse stappen van het verkoop proces werden goed gecommuniceerd. De bezichtigingen (35) verliepen vlot en de concept verkoopakte werd in goed overleg met koper en verkoper opgemaakt. Het transport verliep probleemloos. Al met al een goede ervaring. Wij bevelen Beumer dan ook van harte aan.

Verkoper Koningin Wilhelminaweg 433 09 juni 2022

Hoe kunnen we je helpen?

Beumer staat voor fullservice makelaarsdiensten om jou van A tot Z te ontzorgen. Altijd toegespitst op jouw persoonlijke woonwens, altijd vernieuwend, verrassend en trefzeker. Door alles zelf in huis te hebben, houden we grip op de kwaliteit en kunnen we onze klanten écht ontzorgen op het hele traject. Dát is service.

Huis verkopen

Beumer | Huis verkopen | Verkoopmakelaar

Huis kopen

Beumer | Aankoopmakelaar | Huis kopen | Makelaar regio Utrecht

Taxaties

Taxatie huis

Hypotheken

Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Nieuwbouw

Beumer | Nieuwbouw

Huis verhuren

Huis verhuren