Makelaar Utrecht en omstreken nodig?
Makelaar Utrecht

Wij zijn Beumer. Jouw vertrouwde makelaar in de regio Utrecht en Amersfoort met één kraakheldere missie: grootse woondromen waarmaken.

Vertrouwd in Utrecht
en Amersfoort

Met meerdere vestigingen in Utrecht en Amersfoort is er altijd een vertrouwde Beumer bij jou in de buurt.

Neem contact op

Woon Grootse Dromen Woon Grootse Dromen

Woon Grootse Dromen

Makelaar Utrecht

Alleen door vernieuwing en vooruitgang van binnenuit te stimuleren én de meest klantgerichte makelaar Utrecht, Amersfoort en omgeving te zijn, kunnen wij uiteenlopende woonwensen vervullen en het beste resultaat behalen voor onze klanten in een uitdagende markt.

Alles in eigen huis

Fullservice makelaarsdiensten om jou van A tot Z te ontzorgen. Trefzeker, vernieuwend en altijd toegespitst op jouw specifieke woonsituatie.

Huis kopen

Beumer | Aankoopmakelaar | Huis kopen | Makelaar regio Utrecht

Huis verkopen

Beumer | Huis verkopen | Verkoopmakelaar

Nieuwbouw

Beumer | Nieuwbouw

Taxaties

Taxatie huis

Huur

Huur makelaar

Huis verhuren

Huis verhuren

Hypotheken

Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Verzekeringen

Huis verzekering

Beumer woningen

Taxateur Utrecht | Taxatie | Taxatierapport | Makelaar regio Utrecht

Vernieuwend in wonen

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Communicatie verliep soepel en vriendelijk. Gedurende het gehele proces zijn wij goed op de hoogte gehouden door onze makelaar. Grote kennis van de markt in de omgeving. Realistische verwachting van de voren. En een geweldig eindresultaat! Een huis verkopen is nog best spannend maar Beumer heeft ons gedurende het hele proces ontzorgt. Samengevat een erg fijne ervaring. Een 10 met een gouden griffel!

Verkoper Louis Armstronglaan 576 19 maart 2024

Utrecht

Onze makelaar heeft enorm goed geholpen bij de verkoop van ons huis! Hij heeft duidelijk veel kennis van de markt, was altijd goed te bereiken en stond ons dan uitgebreid te woord. Als dingen even minder soepel liepen dacht hij ook goed mee over een oplossing. Kan hem aan iedereen die een huis moet verkopen aanraden!

Verkoper Hennepstraat 11 22 maart 2024

Nieuwegein

One of the good Makelaars to help with buying/selling of the house. I totally recommended them. Thank you Bart for all the support and assistance!

Verkoper Edelsteen 186 02 november 2023

Maarssen

Een zeer goede en betrouwbare makelaar!! Ze geven een eerlijk en goed advies en doen zonder enige moeite extra dingen voor je niets is teveel!! Een dikke 10 !! voor de makelaar en de rest van team Beumer

Verkoper Pauwenkamp 99 12 maart 2024

Wijk bij Duurstede

Deskundig, enthousiast, vriendelijk, meedenkend, goede communicatie, Beumer Wijk bij Duurstede een TOP TEAM!!!

Verkoper Romulus 51 27 februari 2024

Amersfoort

Fijn contact, vertrouwen in hun kennis en kunde. Ze bieden een goede service en werken zeer efficiënt. Begeleiding top in de aanloop naar- en tijdens het hele verkoopproces. Kortom een hele fijne makelaardij die waarmaakt wat ze zeggen. Voor de verkoop van je woning is deze in goede handen van Beumer!

Verkoper Wiekslag 219 14 december 2023

Stay tuned

Koopcontract getekend, wat nu?

Koopcontract getekend, wat nu?

Je hebt een huis gekocht, gefeliciteerd! Dat is een spannende stap. Maar wat staat je nu nog te wachten nadat je het koopcontract hebt getekend? In deze blog zetten we volgende stappen voor je op een rijtje.

Lees verder
Nieuwbouwhuis gekocht? Tips voor de inrichting

Nieuwbouwhuis gekocht? Tips voor de inrichting

Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht! Dat betekent dat je een spannende, maar vooral leuke tijd tegemoet gaat. We hebben een paar tips zodat je doordacht je nieuwe huis kunt inrichten.

Lees verder
Verhuizen zonder stress? We geven 7 tips

Verhuizen zonder stress? We geven 7 tips

Verhuizen, het kan een flinke klus zijn. Je moet al je spullen inpakken, adreswijzigingen doorgeven, transport regelen en nog veel meer. Met de juiste aanpak kun je het een stuk makkelijker maken. Meer weten? In deze blog geven we je 7 tips.

Lees verder

Nieuwsbrief

(Vereist)
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaar in Utrecht

Het dienstenpakket van een makelaar is zeer breed. De werkzaamheden die we uitvoeren als aankoopmakelaar zijn niet hetzelfde als de diensten die we vervullen als verkoopmakelaar. Daarnaast verloopt de procedure bij een taxatie heel anders dan bij een waardebepaling van een woning. Als je een woning wilt kopen of verkopen in Utrecht dan kun je terecht bij makelaar Beumer. Wij zijn de lokale NVM makelaar met een volledig pakket aan diensten voor zowel kopers als verkopers om je compleet te ontzorgen. Hoe we jou zullen bijstaan en wat de kosten voor makelaars zijn kun je op deze pagina lezen.

Dit doet een makelaar Utrecht

Een makelaar begeleidt kopers en verkopers, in de rol van adviseur en uitvoerende partij. We denken met je mee vanaf de eerste kennismaking tot aan het moment dat de sleutels van eigenaar wisselen. Daarbij zijn we in staat om de gemoederen te bedaren op momenten dat de druk op de ketel toeneemt. We zijn immers niet emotioneel betrokken bij de transactie. Als je advies nodig hebt over juridische zaken, financiën of bouwkundige vraagstukken dan staan we voor je klaar met onze expertise en netwerk. Je kunt ons alles vragen, wij zoeken graag voor je naar een passend antwoord. Omdat de diensten tussen een verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Utrecht verschillen zullen we in het kort een beschrijving geven van deze dienstverlening.

Aankoopmakelaar Utrecht

Om een huis te kopen in Utrecht kom je voor veel uitdagingen te staan, zowel als doorstromer als starter op de woningmarkt. Funda is niet altijd de plek waar je die droomwoning zult vinden, er zijn veel stappen die je moet doorlopen. Zo moet je een strategisch bod uitbrengen, vervolgens moet je onderhandelen over de koopsom, dan volgt het papierwerk en de hypotheek moet ook nog goedgekeurd worden. Als aankoopmakelaar in Utrecht nemen we graag jouw zorgen weg en voeren we taken uit als:

  • Brengt jouw woonwensen in focus
  • Vindt sneller het huis van je dromen
  • Kan scherp onderhandelingen voeren
  • Controleert de contracten

Verkoopmakelaar in Utrecht

Bij een huis verkopen in Utrecht moet je als eerste inzicht hebben op de werkelijke waarde. Een waardebepaling door de makelaar gaat verder dan de WOZ-waarde, ook de vraagprijs bepalen is een proces dat expertise vereist. Zorg ervoor dat de presentatie online tot in de puntjes is verzorgd en dat bezichtigingen doordacht worden uitgevoerd. Dit kan je duizenden euro’s voordeel opleveren. Dan zijn er uiteraard nog de onderhandelingen waarbij naast het bedrag ook andere zaken aan bod komen zoals overname van goederen en de datum van overdracht. Enkele diensten die jouw verkoopmakelaar in Utrecht zal uitvoeren zijn:

  • Stelt aanlokkelijk promotie pakket samen
  • Komt tot een goede verkoopsom
  • Draagt zorg voor goede wederzijdse communicatie
  • Helpt je op pad naar een nieuwe woning

Waardebepaling en taxatie in Utrecht

Er is een belangrijk verschil tussen een waardebepaling en een taxatie en dat is de manier van calculeren. Om de verkoopwaarde te berekenen is een waardebepaling het meest geschikt. Als je echter een hypotheek wilt aanvragen of een lening wilt afsluiten voor een verbouwing dan wordt er om een taxatie gevraagd. Je kunt niet overal terecht voor deze dienstverlening. Beumer is een makelaar in Utrecht die zowel waardebepalingen als NWWI erkende taxaties uitvoert.

Beumer de makelaar Utrecht

Als je een huis wilt verkopen dan heb je behoefte aan een lokale partner die bekend is met de omgeving en de huizenmarkt tot in detail kent. Dan kom je uit bij Makelaar Beumer makelaar Utrecht. Wij zijn de dienstverlener die luistert, adviseert en begeleidt. De kosten voor een makelaar verdienen zich terug in tijdbesparing, minder kosten elders en al jouw zorgen worden weggenomen. Informeer naar de mogelijkheden en plan direct een vrijblijvende kennismaking in.