Koekenfabriekhof 10

3421 LM, Oudewater

De verkoop van het project is in volle gang en er zijn nog een aantal bouwnummers te koop! Authentieke straatjes, stoere kades, pittoreske doorkijkjes. Vers brood van de bakker om de hoek. Genieten van een kop koffie met uitzicht over het water. Zo vanaf je eigen

 • 135 m2
 • 7 kamer(s)

€ 590.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

De verkoop van het project is in volle gang en er zijn nog een aantal bouwnummers te koop!

Authentieke straatjes, stoere kades, pittoreske doorkijkjes. Vers brood van de bakker om de hoek. Genieten van een kop koffie met uitzicht over het water. Zo vanaf je eigen aanlegplek aan boord kunnen stappen. En je bent ook nabij in de grote stad, voor een theaterbezoek of om te shoppen. Hoe mooi kan het leven zijn?

Grenzend aan de Binnenstad
Op de Westerwal komt een nieuwe woonwijk met karakter. Een project op een historische locatie, met een heel divers woningaanbod. Sfeervol…

De verkoop van het project is in volle gang en er zijn nog een aantal bouwnummers te koop!

Authentieke straatjes, stoere kades, pittoreske doorkijkjes. Vers brood van de bakker om de hoek. Genieten van een kop koffie met uitzicht over het water. Zo vanaf je eigen aanlegplek aan boord kunnen stappen. En je bent ook nabij in de grote stad, voor een theaterbezoek of om te shoppen. Hoe mooi kan het leven zijn?

Grenzend aan de Binnenstad
Op de Westerwal komt een nieuwe woonwijk met karakter. Een project op een historische locatie, met een heel divers woningaanbod. Sfeervol en stoer wonen, geïnspireerd op de historie van de oude Hollandsche waterstad en het industriële verleden op de Westerwal. Direct aan de Hollandsche IJssel en aan de rand van het pittoreske centrum van Oudewater.
Een verborgen pareltje midden in de Randstad.

Historisch goed
Op het terrein van de voormalige olieslagerij verrijzen binnenkort statige herenhuizen, ruime gezinswoningen, koopwoningen voor starters en luxe appartementen.
Het karakteristieke concept blaast de architectuur ’van toen’ nieuw leven in. De contouren van de historische vestingwerken worden weer herkenbaar, en verspreid over de woonbuurt worden historische objecten die refereren naar de industriële historie van deze bijzondere locatie. Een thuis waar je trots op kunt zijn!

Duurzaam Wonen
Het thema duurzaamheid maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van het plan en wordt opgenomen in het ontwerp van de woningen. Deze hebben een duurzame isolatieschil, zonnepanelen én zijn gasloos. Er is veel aandacht voor groen en ecologie. Zo worden er volop nieuwe bomen aangeplant, krijgt de natuur de ruimte, komen er plekken waar je natuurlijk kunt spelen en komt er een groene wandelroute langs de vestingwerken.

Divers aanbod
Als je door de wijk loopt, waan je je tussen pakhuizen, herenhuizen en fabrieksloodsen. Vroeger was hier industrie, nu kun je hier heerlijk wonen. De bedrijvigheid van weleer, de levendige binnenstad van nu, het woongemak van de toekomst, alles komt samen op de Westerwal. Er komen appartementen en woningen in allerlei maten, in verschillende, kleine buurten. Elke buurt heeft zijn eigen karakter.

BRINKERSHOF (bouwnummer 15)
De woningen in Brinkershof zijn fris, modern en chic tegelijkertijd. De woningen met de bouwnummers 11 tot en met 16 liggen aan de haven. Ze hebben een heerlijke daktuin en een eigen parkeerplaats. Parkeren is heel praktisch weggewerkt in de stallingsgarage onder de daktuinen. Na je dagelijkse boodschappen parkeer je dus je auto in de overdekte stallingsgarage onder je daktuin. Je pakt je boodschappentassen en loopt direct via de berging je huis in. Tevens is er een inpandige fietsenstalling waar je je fiets veilig en droog kan stallen.

Drie woonlagen
De woning heeft drie woonlagen en een woonoppervlak van 135 m2. Op de begane grond is een ruime leefkeuken. Hier heb je ruimte genoeg om een flinke eethoek neer te zetten waar je met al je vrienden aan kunt tafelen. Ook is er op de begane grond een apart toilet, een bijkeuken en een hobbykamer. Deze kamer is natuurlijk ook prima geschikt als werkkamer of studeerkamer.

Master bedroom met dakkapel
Op de eerste verdieping vind je de woonkamer met toegang tot je royale daktuin. Achter de woonkamer liggen twee slaapkamers. De ruime master bedroom met dakkapel is op de tweede verdieping. Op deze verdieping is ook de badkamer, een apart toilet, de techniekruimte en nog een slaapkamer.

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 590.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Type Tussenwoning
 • Woonoppervlakte ca. 135 m2
 • Slaapkamers 4
 • Inhoud ca. 445 m3
 • Ligging tuin Zuidoost
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Warmtepomp
 • Voorzieningen Zonnepanelen
 • Parkeerfaciliteiten Parkeergarage, op afgesloten terrein
 • Garage Parkeerplaats
Meer kenmerken

In de buurt

Koekenfabriekhof 10 3421 LM Oudewater

   Media

   Ander aanbod