Karamelweg 45

3541 RE, Utrecht

** ENGLISH DESCRIPTION BELOW ** Welkom bij de Karamelweg 45, een prachtige nieuwbouwwoning gelegen op een toplocatie te Utrecht nabij het Leidsche Rijn Centrum, natuurspeeltuin De Hoef en de Dafne Schippersbrug. Je woont hier straks in een moderne en ruime

 • 158 m2
 • 142 m2
 • Label A
 • 6 kamer(s)

€ 698.000,- k.k. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

** ENGLISH DESCRIPTION BELOW **

Welkom bij de Karamelweg 45, een prachtige nieuwbouwwoning gelegen op een toplocatie te Utrecht nabij het Leidsche Rijn Centrum, natuurspeeltuin De Hoef en de Dafne Schippersbrug.

Je woont hier straks in een moderne en ruime woning met het bruisende stadsleven van Utrecht binnen handbereik. Bovendien heb je hier diverse dagelijkse voorzieningen op korte afstand, zoals diverse scholen, kinderopvang, gezondheidscentra, winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, natuurspeeltuin De Hoef, een grote Pathé-bioscoop en parken zoals Park Leeuwensteijn, Park de Hoge Weide en uiteraard het Maximapark. De binnenstad van Utrecht is slechts 15 minuten fietsen en ook treinstation…

** ENGLISH DESCRIPTION BELOW **

Welkom bij de Karamelweg 45, een prachtige nieuwbouwwoning gelegen op een toplocatie te Utrecht nabij het Leidsche Rijn Centrum, natuurspeeltuin De Hoef en de Dafne Schippersbrug.

Je woont hier straks in een moderne en ruime woning met het bruisende stadsleven van Utrecht binnen handbereik. Bovendien heb je hier diverse dagelijkse voorzieningen op korte afstand, zoals diverse scholen, kinderopvang, gezondheidscentra, winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, natuurspeeltuin De Hoef, een grote Pathé-bioscoop en parken zoals Park Leeuwensteijn, Park de Hoge Weide en uiteraard het Maximapark. De binnenstad van Utrecht is slechts 15 minuten fietsen en ook treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de oprit naar de A2 liggen gunstig in de buurt. Parkeren kan op je privé parkeerplaats op een achtergelegen parkeerterrein.

Enkele highlights van de woning:
- Royale uitgebouwde living
- Luxe open keuken met hoogwaardige apparatuur
- 5 slaapkamers
- Stadsverwarming en energielabel A
- Toplocatie in Hoge Weide
- 18 zonnepanelen
- Privé parkeerplaats

Karamelweg 45 is een zeer ruime (158 m2) instapklare, luxe en hoogwaardig afgewerkte woning en voldoet aan alle maatstaven van deze tijd: uitstekende isolatie, stadsverwarming, een hoog afwerkingsniveau en een luxe keuken met hoogwaardige apparatuur. Bovendien is de woning voorzien van een stijlvolle badkamer met extra groot ligbad én douche, een royale uitgebouwde woonkamer, 18 zonnepanelen, een houten schuur en extra bergruimte. De riante woning maakt onderdeel uit van de buurt Hoge Weide in het populaire Leidsche Rijn. Stadsdeel Leidsche Rijn staat voor ruim wonen dicht bij de binnenstad van Utrecht, maar ook voor rust en groen. Met een variëteit aan parken, speeltuinen en voorzieningen als supermarkten, scholen en sportfaciliteiten, ontbreekt het je in Leidsche Rijn aan helemaal niets! Ook qua bereikbaarheid is de Karamelweg een ideale locatie. Binnen een kwartiertje fietsen bevind je je in het bruisende centrum van Utrecht, het trein- en busstation liggen op steenworp afstand en je rijdt binnen enkele minuten de A2 op, waardoor je in minder dan 30 minuten in Amsterdam bent. Een buitengewoon mooie gezinswoning op een hele fijne locatie waar je direct kunt intrekken!

Indeling
Begane grond:
Je betreedt de woning via een keurige hal, waar je de meterkast en een volledig betegeld toilet vindt. Vanuit de hal heb je toegang tot de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer biedt gelegenheid voor een zeer royale zithoek en een mooie grote eettafel. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een praktische opbergruimte in de vorm van een trapkast. In combinatie met de moderne open woonkeuken strekt de woonkamer zich uit over de hele lengte van de woning. Dit is dan ook een zeer ruimtelijk en open vertrek waar je dankzij de riante raampartijen aan weerskanten kunt genieten van een grote hoeveelheid natuurlijk daglicht. Via de dubbele openslaande tuindeuren aan de achterzijde heb je toegang tot de achtertuin. De twee verticale hoge kantelkiepramen geven het huis een stijlvolle uitstraling en maken ook de keuken tot een mooie, lichte ruimte. De keuken heeft een modern en strak design in wit hoogglans met een keramisch blad, een schiereiland in de vorm van een bar, hoogwaardige inbouwapparatuur (met Wifi en via Siemens app bedienbaar), veel kast- en werkruimte.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de complete badkamer. Vanuit de grootste slaapkamer heb je toegang tot een fraaie inloopkast. Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers gesitueerd, voorzien van hoge kantelkiepramen met Frans balkon. De slaapkamer boven de entree is een mooie ruimte, die natuurlijk ook als kantoor, fitness- of babykamer dienst kan doen. De badkamer is volledig betegeld met een combinatie van wit en antraciet tegelwerk. Dit geeft de badkamer een frisse en rustgevende aanblik. Dankzij het aanwezige raam is ook hier voldoende natuurlijk lichtinval aanwezig. Met een heerlijke regendouche, een comfortabel en ruim ligbad, een zwevend toilet, ingebouwde kranen en een badkamermeubel met dubbele wastafel is de badkamer van alle gemakken en luxe voorzien.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers en een technische ruimte. Het ruim 4 meter hoge en schuin aflopende dak geeft de kamers een elegante uitstraling mee. In de slaapkamer aan de voorzijde van de woning is bovendien een dakopbouw aanwezig. Twee volwaardige kamers die multifunctioneel in te richten zijn, waar bovendien additionele bergruimte is gecreëerd achter de schotten.

Buiten:
De achtertuin bestaat uit een combinatie van terrastegels, keurig onderhouden gras en sierlijke beplanting. Je kunt er een ruime zitplek maken en je hebt genoeg ruimte voor kinderen om te spelen of om op het gras van de zon te genieten. Aan de achterkant van de tuin bevindt zich een nette houten schuur en een poort in de schutting voor de achterom, waarachter zich direct de privé parkeerplaats bevindt.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 157.7 m²
• Bouwjaar: 2017
• Energielabel: A (EPC waarde: 0,28)
• Voorzien van 18 zonnepanelen
• Uitstekende staat dankzij prachtige afwerking en keurig onderhoud
• Uitgerust met veel slimme opties zoals Philips Hue verlichting, keukenapparatuur via Siemens app bedienbaar
en real-time uitlezen van de opbrengst van de zonnepanelen met de Solar Edge app
• Netwerk in huis voor thuiswerken middels 8 vaste aansluitpunten door het hele huis
• Eigen parkeerplaats op mandeling binnenterrein (bijdrage VvE € 137,04 per jaar)
• Bijzonder veel natuurlijke lichtinval dankzij riante raampartijen
• Maar liefst 5 slaap/werkkamers
• Royale open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur
• Riante uitgebouwde woonkamer
• Badkamer met comfortabel ligbad en regendouche
• Schuur voor extra bergruimte
• Turn-key / instapklaar
• Speeltuinen om de hoek
• Leidsche Rijn Centrum op slechts enkele minuten lopen
• Treinstation en snelwegen dichtbij
• Diverse basis- en middelbare scholen in de buurt op loopafstand
• Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens langs met je NVM aankoopmakelaar!

Welcome to Karamelweg 45, a beautiful new-build home located in a prime location in Utrecht near the Leidsche Rijn Center, De Hoef nature playground and the Dafne Schippersbrug.

You will live here in a modern and spacious home with the bustling city life of Utrecht within reach. In addition, you have various daily facilities within a short distance, such as various schools, childcare, health centers, the Leidsche Rijn Center shopping center, De Hoef nature playground, a large Pathé cinema and parks such as Park Leeuwensteijn, Park de Hoge Weide and of course the Maxima Park. The city center of Utrecht is only a 15-minute bike ride away and Utrecht Leidsche Rijn train station and the entrance to the A2 are also conveniently located nearby. You can park in your private parking space in a rear parking lot.

A few highlights of the house:
- Spacious extended living room
- Luxurious open kitchen with high-quality equipment
- 5 bedrooms
- District heating and energy label A
- Prime location in Hoge Weide
- 18 solar panels
- Private parking space

Karamelweg 45 is a spacious (158 m2), ready-to-move-in, luxurious and high-quality finished home that meets all contemporary standards: excellent insulation, district heating, a high level of finish and a luxury kitchen with high-quality appliances. In addition, the house has a stylish bathroom with an extra-large bath and shower, a spacious extended living room, 18 solar panels, a wooden shed and extra storage space. The spacious house is part of the Hoge Weide neighborhood in the popular Leidsche Rijn. The Leidsche Rijn district stands for spacious living close to the city center of Utrecht, but also for peace and greenery. With a variety of parks, playgrounds and facilities such as supermarkets, schools and sports facilities, you will lack for nothing in Leidsche Rijn! The Karamelweg is also an ideal location in terms of accessibility. Within fifteen minutes by bike you will find yourself in the bustling center of Utrecht, the train and bus stations are a stone's throw away and you can drive onto the A2 within a few minutes, which means that you are in Amsterdam in less than 30 minutes. An exceptionally beautiful family home in a very nice location where you can move in immediately!

Layout
Ground floor:
You enter the house through a neat hall, where you will find the meter cupboard and a fully tiled toilet. From the hall you have access to the stairs to the first floor and the living room. The living room offers space for a very spacious sitting area and a beautiful large dining table. In addition, the living room has a practical storage space in the form of a stair cupboard. In combination with the modern open kitchen, the living room extends over the entire length of the house. This is therefore a very spacious and open room where you can enjoy a large amount of natural daylight thanks to the spacious windows on both sides. You have access to the backyard through the double patio doors at the rear. The windows in the rear facade also provide a lot of light. At the front of the house in the open kitchen you will find two vertical high tilt and tilt windows. They give the view of the house from the front a stylish look and also make the kitchen a nice, bright space. The kitchen has a modern and sleek design in white high gloss with a ceramic top, a work island in the shape of a bar, high-quality built-in appliances (with WiFi and via Siemens app) and plenty of cupboard and work space.

1st floor:
On the first floor there are three bedrooms and the bathroom. From the main bedroom you have access to a beautiful walk-in closet. At the front of the house are two bedrooms, equipped with high tilt and tilt windows with French balcony. The bedroom above the entrance is a beautiful space, which can of course also serve as an office, fitness room or baby room.
The bathroom is fully tiled with a combination of white and anthracite tiles. This gives the bathroom a fresh and soothing look. Thanks to the existing window, there is also sufficient natural light here. With a lovely rain shower, a comfortable and spacious bath, a floating toilet, built-in taps and a bathroom furniture with double sink, the bathroom is fully equipped and luxurious.

2nd floor:
On the second floor you will find two more bedrooms and a technical room. The more than 4 meters high and sloping roof gives the rooms an elegant appearance. There is also a roof structure in the room at the front of the house, creating extra space here. Two fully-fledged rooms that can be furnished in a multifunctional way, where additional storage space has also been created behind the bulkheads.

Outside:
The backyard consists of a combination of patio tiles, well-maintained grass and graceful plants. You can make a spacious seating area and you have enough space for children to play or to enjoy the sun on the grass. At the back of the garden is a neat wooden shed and a gate in the fence at the back, where directly behind is the private parking space.

Key features:
• Living area: 157.7 m²
• Year of construction: 2017
• Energy label: A (EPC value: 0.28)
• Equipped with 18 solar panels
• Excellent condition thanks to beautiful finish and neat maintenance
• Equipped with many smart options such as Philips Hue lighting, kitchen appliances can be controlled via Siemens app and real-time reading of the yield of the solar panels with the Solar Edge app
• Network in the house for working from home via 8 fixed connection points throughout the house
• Private parking space in the inner courtyard (VvE contribution € 137.04 per year)
• A lot of natural light thanks to spacious windows
• No less than 5 bedrooms/work rooms
• Spacious open kitchen with high-quality built-in appliances
• Spacious extended living room
• Bathroom with comfortable bath and rain shower
• Shed for extra storage space
• Turn-key / ready to move in
• Playgrounds around the corner
• Leidsche Rijn Center just a few minutes' walk away
• Train station and highways nearby
• Various primary / secondary / international schools in the area within walking distance
• Delivery in consultation.

Interested in this property? Feel free to drop by with your NVM purchasing agent!

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 698.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg
 • Type Tussenwoning
 • Bouwjaar 2017
 • Woonoppervlakte ca. 158 m2
 • Externe bergruimte ca. 8 m2
 • Slaapkamers 5
 • Inhoud ca. 544 m3
 • Perceeloppervlakte ca. 142 m2
 • Ligging tuin Oost
 • Energielabel A
 • Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, driedubbel glas, hr glas
 • Verwarming Stadsverwarming
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel, frans balkon, dakraam, glasvezel kabel, domotica, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie
 • Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein
 • Garage Geen garage
Meer kenmerken

In de buurt

Karamelweg 45 3541 RE Utrecht

   De buurt

   Burgerlijke staat in wijk
   Gehuwd
   Ongehuwd
   Gescheiden
   Verweduwd
   • Gehuwd (32.79%)
   • Ongehuwd (63.93%)
   • Gescheiden (2.87%)
   • Verweduwd (0.41%)
   Leeftijd in wijk
   0 - 15 jaar
   15 - 25 jaar
   25-45 jaar
   45 - 65 jaar
   65+ jaar
   • 0 - 15 jaar (28.40%)
   • 15 - 25 jaar (5.35%)
   • 25 - 45 jaar (58.85%)
   • 45 - 65 jaar (6.58%)
   • 65+ jaar (0.82%)
   Geslacht
   • Mannen (49.38%)
   • Vrouwen (50.62%)
   Gezinnen met kinderen
   0 - 15 jaar
   15 - 25 jaar
   25-45 jaar
   • Met kinderen (47.25%)
   • Zonder kinderen (36.26%)
   • Éénpersoons huishoudens (16.48%)
   Woningen koop / huur
   • Koop (67.71%)
   • Huur (32.29%)
   Aantal inwoners:

   1205

   Media

   Plattegronden

   Plattegrond eerste verdieping

   Ander aanbod