Faustlaan 2, Nieuwegein | Beumer

Faustlaan 2

3438ET, Nieuwegein

Gloednieuw op de markt: een huiselijk appartement van 70 m², ideaal voor starters of senioren die streven naar de beste combinatie van stadsgezelligheid en rust. Betreed je nieuwe thuis in een rustige, groene omgeving met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. Gelegen in

 • 70 m2
 • Label C

€ 1.395,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

Gloednieuw op de markt: een huiselijk appartement van 70 m², ideaal voor starters of senioren die streven naar de beste combinatie van stadsgezelligheid en rust. Betreed je nieuwe thuis in een rustige, groene omgeving met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. Gelegen in een kleinschalig appartementencomplex biedt dit appartement een vrij uitzicht waar je elke dag opnieuw van kunt genieten. Met een woonoppervlakte van 70 m² is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van comfortabel wonen. De twee slaapkamers maken het huis perfect meerdere gezinssamenstellingen. Bij binnenkomst word je direct overweldigd door een gevoel van ruimte en comfort. De woonkamer…

Gloednieuw op de markt: een huiselijk appartement van 70 m², ideaal voor starters of senioren die streven naar de beste combinatie van stadsgezelligheid en rust. Betreed je nieuwe thuis in een rustige, groene omgeving met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik.

Gelegen in een kleinschalig appartementencomplex biedt dit appartement een vrij uitzicht waar je elke dag opnieuw van kunt genieten. Met een woonoppervlakte van 70 m² is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van comfortabel wonen. De twee slaapkamers maken het huis perfect meerdere gezinssamenstellingen.

Bij binnenkomst word je direct overweldigd door een gevoel van ruimte en comfort. De woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen die toegang geven tot het zonnige balkon. Stel je een rustige zondagochtend voor: je geniet van de vroege zonnestralen met een kop koffie in je handen, terwijl de vogels hun ochtendlied fluiten.

De keuken en badkamer zijn met hun moderne afwerking de eyecatchers van dit appartement. Koken wordt nog aangenamer in de nieuwe keuken, uitgerust met geavanceerde toestellen. De moderne en vernieuwde badkamer geeft je een fijn comfort na een lange werkdag.

Het appartement bevindt zich in Zuilenstein, een gezellige wijk in Nieuwegein. Deze bruisende buurt beschikt over alle nodige voorzieningen: winkels, cafés, restaurants en scholen zijn allemaal op loopafstand. Het openbaar vervoer is uitstekend, met verschillende busstations en verbindingswegen in de buurt. En als je de natuur in wilt, liggen er diverse parken op een steenworp afstand.

KENMERKEN:
- Goed onderhouden woning, zichtbaar in elk detail.
- Zonnig balkon met een vrij uitzicht
- Geweldig gesitueerd nabij scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen.
- Eigentijdse afwerking: nieuwe keuken en badkamer.
- Omgeven door groen, voor wie van rust en natuur houdt.

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 1.395,- p/m
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte ca. 70.00 m2
 • Externe bergruimte ca. 5.70 m2
 • Slaapkamers 2
 • Inhoud ca. 210.00 m3
 • Energielabel C
Meer kenmerken

In de buurt

Faustlaan 2 3438ET Nieuwegein

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden