Erroll Garnerstraat 57, Utrecht | Beumer

Erroll Garnerstraat 57

3543GV, Utrecht

In onze bruisende stad Utrecht verwelkomen we een bijzondere woonparel: een prachtig nieuwbouwappartement, klaar om een thuis te worden voor starters of senioren in de liefde voor rust en ruimte. Met een riante woonoppervlakte van 70m2, een toekomstgericht A++ energielabel en

 • 70 m2
 • Label A++

€ 1.265,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

In onze bruisende stad Utrecht verwelkomen we een bijzondere woonparel: een prachtig nieuwbouwappartement, klaar om een thuis te worden voor starters of senioren in de liefde voor rust en ruimte. Met een riante woonoppervlakte van 70m2, een toekomstgericht A++ energielabel en een rustgevend balkon die met hart en ziel naar het oosten reikt, is dit appartement precies waarnaar je op zoek bent. Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Beschikbaar per direct, nodigen we je uit om je comfort-zone uit te breiden naar dit supergezellige gasloze appartement in Terwijde, Utrecht. Deze twee-slaapkamer oase biedt niet alleen een overvloed…

In onze bruisende stad Utrecht verwelkomen we een bijzondere woonparel: een prachtig nieuwbouwappartement, klaar om een thuis te worden voor starters of senioren in de liefde voor rust en ruimte. Met een riante woonoppervlakte van 70m2, een toekomstgericht A++ energielabel en een rustgevend balkon die met hart en ziel naar het oosten reikt, is dit appartement precies waarnaar je op zoek bent.

Let op! De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement.

Beschikbaar per direct, nodigen we je uit om je comfort-zone uit te breiden naar dit supergezellige gasloze appartement in Terwijde, Utrecht. Deze twee-slaapkamer oase biedt niet alleen een overvloed aan ruimte met zijn 70 vierkante meter, maar is ook ontworpen om de stralende zon van de vroege ochtend te omhelzen, dankzij zijn oostelijk gelegen balkon.

• Een kindvriendelijke gemeenschap
• Op een steenworp afstand van winkelcentrum Terwijde
• Mogelijkheid om een eigen parkeerplaats te huren
• Dichtbij het treinstation Terwijde
• Aangrenzend aan Leidsche Rijn Centrum

Betreed het leven in Terwijde, een schilderachtige wijk in Utrecht die naadloos samenkomt in moderne voorzieningen, levendige groene ruimtes en een warme, vriendelijke gemeenschap. En alsof dat nog niet genoeg is, verlevendigt de nabijheid van het winkelcentrum Terwijde en het station de omgeving, terwijl de belangrijkste uitvalswegen en het Leidsche Rijn centrum op een comfortabele afstand liggen.

Bijzonderheden
* per direct beschikbaar
* beschikbaar voor bepaalde tijd, minimaal 12 maanden
* Er wordt een inkomenseis gesteld van 3x de maandhuur wat huurders aan bruto-inkomen dient te verdienen. Alleen in overleg met de verhuurder wordt hier van afgeweken.
* Woningdelers niet toegestaan
* Huurder is verplicht om ter hoogte van minimaal twee maanden huur een waarborgsom te storten, hogere waarborgsom afhankelijk van dossier.
* de huurprijs van de parkeerplaats bedraagt . €75,- per maand
* Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
* De woning wordt in kale staat verhuurd, overname stoffering tussen nieuwe en oude huurder.
* Roken in het appartement is niet toegestaan.

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 1.265,- p/m
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte ca. 70.00 m2
 • Slaapkamers 2
 • Inhoud ca. 182.00 m3
 • Energielabel A++
Meer kenmerken

In de buurt

Erroll Garnerstraat 57 3543GV Utrecht

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden