Dukaatlaan 16

3541 HK, Utrecht

De Omloop in Leeuwesteyn wordt echt Utrechts: verbindend en innovatief. Aan de buitenkant herken je de stoere art-decostijl uit de Utrechtse binnenstad. Binnenin vind je de gezellige, gezamenlijke binnentuin. Er zijn meerdere projecten in Leeuwesteyn met een gezamenlijke

 • 159 m2
 • 6 kamer(s)

€ 820.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

De Omloop in Leeuwesteyn wordt echt Utrechts: verbindend en innovatief. Aan de buitenkant herken je de stoere art-decostijl uit de Utrechtse binnenstad. Binnenin vind je de gezellige, gezamenlijke binnentuin. Er zijn meerdere projecten in Leeuwesteyn met een gezamenlijke binnentuin, maar De Omloop loopt echt voorop op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. In de binnentuin is ruimte voor ontmoeten, samen tuinieren, bewegen, spelen en gezamenlijke activiteiten. De buurtkas zal gebruikt kunnen worden als moestuintje, opslag voor deelgereedschap of als ontmoetingsplek, de bewoners zijn vrij om deze kas gezamenlijk vorm te geven. Maar de binnentuin van De Omloop is niet alleen…

De Omloop in Leeuwesteyn wordt echt Utrechts: verbindend en innovatief. Aan de buitenkant herken je de stoere art-decostijl uit de Utrechtse binnenstad. Binnenin vind je de gezellige, gezamenlijke binnentuin. Er zijn meerdere projecten in Leeuwesteyn met een gezamenlijke binnentuin, maar De Omloop loopt echt voorop op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. In de binnentuin is ruimte voor ontmoeten, samen tuinieren, bewegen, spelen en gezamenlijke activiteiten. De buurtkas zal gebruikt kunnen worden als moestuintje, opslag voor deelgereedschap of als ontmoetingsplek, de bewoners zijn vrij om deze kas gezamenlijk vorm te geven. Maar de binnentuin van De Omloop is niet alleen een fijne plek voor de bewoners, het is ook een oase voor vogels en planten. Bij de inrichting is rekening gehouden met het klimaat en biodiversiteit. Er is gekozen voor planten en bloemen die vogels, vlinders en andere insecten aantrekken en de tuin biedt beschutting, rust, voedsel, nestmateriaal en nestgelegenheid.

Val jij als een blok voor een van deze vier herenhuizen met prachtige details in het metselwerk? En zoek je een huis met een niet alledaagse indeling? Laat je licht dan eens schijnen op deze herenhuizen aan de Dukaatlaan. De ruimte aan de voorzijde op de begane grond biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Je kunt er werken, slapen of misschien wel een leefkeuken maken.

De 1e verdieping is een fantastisch grote woonkamer/ keuken met openslaande deur naar de tuin. Het fijne aan wonen op de 1e verdieping is dat je in huis volop privacy hebt, mooier uitkijkt op het Amsterdam-Rijnkanaal en geniet van een prachtige lichtinval. Op de 2e verdieping vind je 3 slaapkamers, waarvan er 2 openslaande deuren naar een Frans balkon hebben. Precies zoals je mag verwachten bij een herenhuis!

Ducato speciale - Herenhuis (bouwnummer 2)

- Woonoppervlakte circa 159 m²
- Kaveloppervlakte circa 125 m²
- Tuin op het westen
- Unieke gezamenlijke binnentuin met kas
- 3 grote slaapkamers en een mooie werkplek
- Privéparkeerplaats, berging en fietsopstelplaats in de garage.
- Vloerverwarming en vloerkoeling middels pvt-panelen en warmtepomp. De overeenkomst van het energiesysteem betreft een huurovereenkomst en er is een mogelijkheid tot afkoop.
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Inclusief keukencheque van € 12.100,- incl. btw.

Geïnteresseerd? Neem contact op met een van onze nieuwbouwmakelaars.

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 820.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Type Tussenwoning
 • Woonoppervlakte ca. 159 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 20 m2
 • Externe bergruimte ca. 5 m2
 • Slaapkamers 4
 • Inhoud ca. 408 m3
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, frans balkon, zonnepanelen
 • Parkeerfaciliteiten Parkeergarage
 • Garage Parkeerkelder
Meer kenmerken

In de buurt

Dukaatlaan 16 3541 HK Utrecht

   Media

   Ander aanbod