Vacature Verzekeringen

Ben jij een ervaren Specialist Verzekeringen en wil je deze ervaring uitbreiden door werkzaam te zijn in een uitdagende omgeving binnen De Hypotheekshop/Beumer makelaars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact Hypotheekshop

Specialist Verzekeringen Particulieren (24-40 uur)

Als Specialist Verzekeringen Particulieren ben jij de medewerker die frequent en direct contact heeft met de klant. Als zodanig ben jij gezichtsbepalend. Je vindt het een uitdaging om de klanten optimaal te bedienen. Je belangrijkste taken zijn adviseren, service, aftersales en cross-selling. Kortom een zeer afwisselende functie waarbij verantwoordelijkheid en een persoonlijke ontwikkeling voorop worden gesteld.  Een eventuele combinatie met hypotheekadvies is mogelijk.

Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Wie zijn wij?

De Hypotheekshop Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn is een jong en dynamisch bedrijf in de financiële dienstverlening. De Hypotheekshop heeft een uitstekende samenwerking met diverse makelaarskantoren (7) in Utrecht en omgeving.

Hypotheek oversluiten advies | Hypotheek regelen

Wie ben jij?

Jij bent in bezit van WFT Basis en WFT schade particulier en tenminste 24 uur per week beschikbaar. Je hebt ongeveer 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, je bent commercieel gericht en beschikt over communicatieve vaardigheden.

Julius ter Haar Beumer verkoopgaranties

Wat hebben wij te bieden?

Een afwisselende functie in een dynamisch team, voldoende groeimogelijkheden, een informele werksfeer en een marktconform salaris met pensioenregeling.

Enthousiast over deze functie?
Mail dan je motivatie en CV naar Julius ter Haar: j.terhaar@beumer.nl

Neem contact op