Vacature Makelaar (32-40 uur) - Locatie De Meern | Beumer

Vacature Makelaar (32-40 uur)

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan heeft Beumer Makelaars een mooie kans voor jou!

We zijn op zoek naar een gepassioneerde en ervaren makelaar (K-RMT of RM) om ons bestaande bouw team in De Meern te versterken. Als jij gedreven bent door innovatie, prestaties, teamwork en aantoonbare werkervaring hebt, dan ben jij de perfecte kandidaat!

hypotheek afsluiten amersfoort

Over ons

Beumer heeft vestigingen in De Meern, Utrecht, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede, Maarssen en Amersfoort. We zijn niet zomaar een makelaarskantoor; we zijn een hecht team dat naast hard werken ook veel plezier maakt. Van gezellige teamuitjes naar de vrienden van Amstel Live tot een avontuurlijke trip naar Sevilla en spannende tennistoernooien.

Wat we zoeken

Jij bent een doorgewinterde makelaar met een neus voor kansen in de markt. Je hebt ervaring, je hebt de ups en downs van de markt gezien en je hebt geleerd hoe er mee om te gaan. Liefst ken je de regio als je broekzak en ben je bekend met tools zoals Realworks. Bovendien ben je 32 – 40 uur per week beschikbaar.

Wat we bieden

Bij Beumer Makelaars geloven we in belonen naar waarde. Naast een aantrekkelijk salaris en een goede pensioenregeling, bieden we een stimulerende bonusregeling en mooie leaseregeling. Maar dat is nog niet alles. We bieden een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om te groeien, en waar ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap. Je komt te werken in een leuk, jong en dynamisch team met 8 gezellige collega’s.

Vacature

Durf jij het aan?

Als je gelooft dat je klaar bent om het verschil te maken en om uitdagingen aan te gaan dan komen we graag met je in contact. We dagen je uit om ons te verrassen met je sollicitatie. Solliciteer nu en laat ons zien waarom jij dé makelaar bent waar we naar op zoek zijn. Je kunt je motivatiebrief en CV delen met Erik Bosman via ebosman@beumer.nl.