Vacature Financieel administratief medewerker (16-20 uur)

Ben jij een financiële topper die van uitdagingen houdt en leergierig is en wil je werken bij een innovatief makelaarskantoor? Wij zijn per direct op zoek naar een financieel administratief medewerker!

Beumer is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met meerdere vestigingen in Utrecht, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede & Amersfoort.

Een gezellige en hechte club die staat te springen om een financieel administratief medewerker.

Werkzaamheden

Als financieel administratief medewerker kom je te werken in een team met leuke collega’s. Deze collega’s staan klaar voor jou om je te helpen met vragen en leren je graag het vak. Het is een fijne werkplek waarbij de lijnen kort zijn, waardoor er snel geschakeld kan worden.

 

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het boeken van de inkoopfacturen en de bankafschriften. Naast inboeken heb je ook een controlerende functie om de geboekte inkoopfacturen te controleren en ben je verantwoordelijk voor het uitzoeken van de tussenrekeningen. Ook verricht je de betalingen, ben je verantwoordelijk voor debiteurenbeheer en assisteer je bij de maandafsluiting.

 

Alle klanten en leveranciers kunnen met vragen over facturen en/of betalingen terecht bij jou of jouw collega’s. Deze vragen beantwoord je per telefoon of per mail. Het beheren van de FZ inbox behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verlofaanvragen van je collega’s en de ziektemeldingen.Je rapporteert in deze functie aan de Financieel Manager.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een proactieve en leergierige collega die graag een stapje extra wil zetten en open staat om nieuwe dingen te leren. Nauwkeurigheid is een competentie die onmisbaar is in deze functie.

 

Daarnaast vewachten wij het volgende:

  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent 16-20 uur beschikbaar
  • Je hebt mbo 4 werk- en denkniveau
  • Bekendheid met Visma is een pré
Vacature

Wij bieden

Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar. Een pensioenregeling en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Je hebt volop ruimte jezelf te ontwikkelen en je krijgt de mogelijkheid opleidingen te volgen. Je voert je werkzaamheden uit op ons kantoor in Utrecht maar ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

 

Zie jij jezelf al helemaal zitten bij het gezelligste makelaarskantoor van midden Nederland? Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar mvanvliet@beumer.nl, t.a.v. Maaike van Vliet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.