Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij een enthousiaste duizendpoot? Ben je klantgericht, stressbestendig, collegiaal en accuraat? Wil je werken in een hecht team bij een toonaangevend makelaarskantoor gevestigd aan de Maliebaan in Utrecht? Dan is dit jouw kans!

Beumer is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met meerdere vestigingen in Utrecht, De Meern, Maarssen, Wijk bij Duurstede & Amersfoort. Op onze kantoren heerst een informele werksfeer waar altijd ruimte is voor een grapje en een praatje. We zijn een enthousiast team, dat er regelmatig samen op uit gaat. Zo zijn we vorig jaar een paar dagen naar Sevilla geweest en bezoeken we het liefst elk jaar de Vrienden van Amstel.

Werkzaamheden

In deze afwisselende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, zowel telefonisch als op kantoor. Daarnaast ben je de rechterhand van de makelaars en zorg je voor het up-to-date houden van dossiers, verzorg je de presentatie van objecten via de verschillende media en draag je zorg voor de correspondentie. Je bent samen met je binnendienst collega verantwoordelijk voor het beheer van de agenda’s en het opstellen van koopovereenkomsten.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een MBO-4 diploma
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur
  • Je hebt een servicegerichte en klantgerichte instelling
  • Je vindt bellen met klanten en leads helemaal geen probleem en je kunt ze zowel commercieel als communicatief goed te woord staan
  • Je kunt jezelf goed uitdrukken in zowel Nederlands als Engels
  • Je bent woont in Utrecht of in de omgeving van Utrecht
  • Je vindt het fijn om zelfstandig dingen op te pakken, maar kunt ook goed functioneren in een team
  • Eventuele ervaring in de makelaardij en met Realworks is een pré
Vacature

Enthousiast?

Mail dan snel je motivatie en CV naar Arjan Embrechts via aembrechts@beumer.nl. We leren je graag kennen en misschien werk jij binnenkort wel in het leukste team van de regio Utrecht!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.