Vlierhoeve

3438 MC, Nieuwegein

100 % Verkocht! Nieuwbouwproject Vlierhoeve: Wonen in een ruime nieuwbouwwoning, helemaal naar jouw smaak. Alles is lekker nieuw, fris en onderhoudsarm. Wil jij wonen in een ruime en luxe woning, welke zeer compleet wordt opgeleverd? In een fijne wijk met Utrecht om de hoek

 • va. 139 m2

€ 275.000 - € 395.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verkocht! Nieuwbouwproject Vlierhoeve: Wonen in een ruime nieuwbouwwoning, helemaal naar jouw smaak. Alles is lekker nieuw, fris en onderhoudsarm. Wil jij wonen in een ruime en luxe woning, welke zeer compleet wordt opgeleverd? In een fijne wijk met Utrecht om de hoek en de voorzieningen van de populaire Merwede Kanaalzone binnen handbereik? Je schaatsen onderbinden in de winter en in de zomer de roeiboot instappen met de kinderen en varen tussen de waterlelies. Allemaal vanuit je eigen achtertuin. Dat is Vlierhoeve!

100 % Verkocht!

Nieuwbouwproject Vlierhoeve:
Wonen in een ruime nieuwbouwwoning, helemaal naar jouw smaak. Alles is lekker nieuw, fris en onderhoudsarm.

Wil jij wonen in een ruime en luxe woning, welke zeer compleet wordt opgeleverd? In een fijne wijk met Utrecht om de hoek en de voorzieningen van de populaire Merwede Kanaalzone binnen handbereik? Je schaatsen onderbinden in de winter en in de zomer de roeiboot instappen met de kinderen en varen tussen de waterlelies. Allemaal vanuit je eigen achtertuin. Dat is Vlierhoeve!

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 275.000 tot € 395.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 139 m2 t/m 179 m2
 • Kaveloppervlakte 157 m2 t/m 268 m2
 • Inhoud 371 m3 t/m 497 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3438 MC Nieuwegein

   Media

   Ander aanbod