Vlierhoeve Fase 2 – ParKant

3438 MC, Nieuwegein

100 % Verkocht! Vlierhoeve, nieuwbouw in Nieuwegein Vlierhoeve is een bijzondere woonbuurt in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Een locatie welke uitstekend verbonden is met de stad. Een locatie bij de Merwede Kanaalzone, een plek die ontzettend populair aan het worden is. De 2e

 • va. 129 m2

€ 280.000 - € 387.500 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verkocht! Vlierhoeve, nieuwbouw in Nieuwegein Vlierhoeve is een bijzondere woonbuurt in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Een locatie welke uitstekend verbonden is met de stad. Een locatie bij de Merwede Kanaalzone, een plek die ontzettend populair aan het worden is. De 2e fase van Vlierhoeve heet ParKant. Een verrassend project, in een parkachtige omgeving. Het park als jouw voortuin, waar je op uit kijkt vanaf je eigen veranda. Meer zin in je eigen plekje vol rust en stilte? Je zit heerlijk privé in je besloten achtertuin. ParKant Een wijk met 3 autoluwe hofjes waarvan iedere woning een prachtige tuin heeft…

100 % Verkocht!

Vlierhoeve, nieuwbouw in Nieuwegein
Vlierhoeve is een bijzondere woonbuurt in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Een locatie welke uitstekend verbonden is met de stad. Een locatie bij de Merwede Kanaalzone, een plek die ontzettend populair aan het worden is. De 2e fase van Vlierhoeve heet ParKant. Een verrassend project, in een parkachtige omgeving. Het park als jouw voortuin, waar je op uit kijkt vanaf je eigen veranda. Meer zin in je eigen plekje vol rust en stilte? Je zit heerlijk privé in je besloten achtertuin.

ParKant
Een wijk met 3 autoluwe hofjes waarvan iedere woning een prachtige tuin heeft en een veranda aan de straatkant. Wil jij wonen in een parkachtige omgeving? Met karakteristieke architectuur van Mulleners + Mulleners architecten maar de voordelen van een energiezuinig en onderhoudsvrij nieuwbouwhuis? Dan is ParKant zeker iets voor jou!

Omgeving
Vlierhoeve ligt in de wijk De Blokhoeve, aan de noordelijke kant van Nieuwegein. Je woont hier heerlijk ruim en rustig maar toch met alles bij de hand. Je bent zo in Utrecht en in omliggende wijken zijn alle dagelijkse voorzieningen die je nodig hebt. Handig! Vlierhoeve is een bijzondere woonbuurt in de omgeving van Utrecht. Een locatie welke uitstekend verbonden is met de stad. Een locatie bij de Merwede Kanaalzone, een plek die ontzettend populair aan het worden is. Een verrassend project, dat een beetje verborgen ligt, een wijk met 3 schiereilanden. Beter kan niet!

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 280.000 tot € 387.500 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 129 m2 t/m 149 m2
 • Kaveloppervlakte 115 m2 t/m 237 m2
 • Inhoud 387 m3 t/m 447 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3438 MC Nieuwegein

   Media

   Ander aanbod