Uphill

3541 TK, Utrecht

100 % Verkocht! UpHill, een prachtig nieuwbouwplan met 33 energiezuinige eengezinswoningen. UpHill dankt zijn naam aan de ligging op een heuvel. Daarbij is er alles aan gedaan om net dat beetje extra (up) toe te voegen, zodat je hier fantastisch kunt wonen. Denk hierbij aan

 • va. 121 m2

€ 260.500 - € 420.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verkocht! UpHill, een prachtig nieuwbouwplan met 33 energiezuinige eengezinswoningen. UpHill dankt zijn naam aan de ligging op een heuvel. Daarbij is er alles aan gedaan om net dat beetje extra (up) toe te voegen, zodat je hier fantastisch kunt wonen. Denk hierbij aan ideaal bezonde tuinen, vele opties waarmee je dit huis aanpast aan jouw wensen, enorme raampartijen en comfortabele vloerverwarming. UpHill bestaat uit vier kleine rijtjes die in een rechthoek gebouwd worden. De tuinen met bergingen liggen in het hart van het plan en zijn via een achterpad bereikbaar. Met de tuinmuren bij de hoekwoning wordt ‘het…

100 % Verkocht!

UpHill, een prachtig nieuwbouwplan met 33 energiezuinige eengezinswoningen.

UpHill dankt zijn naam aan de ligging op een heuvel. Daarbij is er alles aan gedaan om net dat beetje extra (up) toe te voegen, zodat je hier fantastisch kunt wonen. Denk hierbij aan ideaal bezonde tuinen, vele opties waarmee je dit huis aanpast aan jouw wensen, enorme raampartijen en comfortabele vloerverwarming.

UpHill bestaat uit vier kleine rijtjes die in een rechthoek gebouwd worden. De tuinen met bergingen liggen in het hart van het plan en zijn via een achterpad bereikbaar. Met de tuinmuren bij de hoekwoning wordt ‘het blok’ gesloten en genieten de bewoners van deze woningen van een maximale privacy. De diepte van de tuinen is trouwens afgestemd op de zonligging. Op die manier ben je altijd verzekerd van een plek in de zon op een mooie dag.

Wij realiseren woningen welke niet worden aangesloten op stadsverwarming met minimaal een EPC van 0 maar met de mogelijkheid om de woning als 'nul-op-de-meter-woning' uit te voeren.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 260.500 tot € 420.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 121 m2 t/m 147 m2
 • Kaveloppervlakte 92 m2 t/m 143 m2
 • Inhoud 459 m3 t/m 586 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3541 TK Utrecht

   Media

   Ander aanbod