Ronduit Utrecht

3528 BC, Utrecht

100% Verkocht! Ronduit Utrecht bestaat uit 32 royale herenhuizen en 8 appartementen. De duurzame woningen zijn flexibel en gevarieerd en met het annex-concept worden wonen, werken en zorgen moeiteloos onder één dak samengebracht. Het hoogteverschil is benut voor een half

 • va. 91 m2

€ 349.000 - € 829.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% Verkocht! Ronduit Utrecht bestaat uit 32 royale herenhuizen en 8 appartementen. De duurzame woningen zijn flexibel en gevarieerd en met het annex-concept worden wonen, werken en zorgen moeiteloos onder één dak samengebracht. Het hoogteverschil is benut voor een half verdiepte garage met bergingen en parkeerplaatsen. Aan de binnenzijde ontstaat een groene oase. Daaraan liggen de royale privétuinen en terrassen. Unieke indeling Veel mensen willen een woning met maximale functionaliteit. Ronduit Utrecht komt aan deze behoefte tegemoet met het annex-concept. De dubbele entree (aan de straat- en tuinzijde) en het hoge plafond op de begane grond maken het mogelijk om…

100% Verkocht!

Ronduit Utrecht bestaat uit 32 royale herenhuizen en 8 appartementen. De duurzame woningen
zijn flexibel en gevarieerd en met het annex-concept worden wonen, werken en zorgen moeiteloos onder één dak samengebracht. Het hoogteverschil is benut voor een half verdiepte garage met bergingen en parkeerplaatsen. Aan de binnenzijde ontstaat een groene oase. Daaraan liggen de royale privétuinen en terrassen.

Unieke indeling
Veel mensen willen een woning met maximale functionaliteit. Ronduit Utrecht komt aan deze behoefte tegemoet met het annex-concept. De dubbele entree (aan de straat- en tuinzijde) en het hoge plafond op de begane grond maken het mogelijk om een aantal herenhuizen op een unieke wijze in te delen.

Groene hart
In de carré biedt de iets verhoogde hof, een uitnodigende en speels glooiende binnentuin. Een oase van rust, waar u onder een boom, op het gras of op de zitrand kan genieten en kinderen veilig kunnen spelen.

Perfecte ligging
Leeuwesteyn ligt direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal tussen Leidsche Rijn Centrum, de Leidsche Rijn en het Willem-Alexanderpark op de landtunnel van de A2.

Leeuwesteyn is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Grenzend aan
Leidsche Rijn Centrum met winkels, restaurants, terrasjes en een bioscoop. Over de Dafne Schippersbrug fietst u zo naar Oog in Al en het centrum van Utrecht. Tal van speel- en sportvoorziening zijn in de directe omgeving aanwezig.

Annex-wonen
Voor huishoudens met bijzondere woonwensen is een aantal bijzondere woningtypes ontwikkeld. Zo is er een werk-annex waarin wonen en werken onder één dak zijn samengebracht. Daarnaast is er een buidel-annex met een extra tweede inpandige woonruimte op de begane grond. De lounge-annex is uitgerust met een tweede woonkamer en de wonen-XL-annex heeft extra veel slaapkamers.

Wie wil er niet wonen aan of nabij het Amsterdam-Rijnkanaal, omringd door groen, in een ruime exclusieve woning met een uniek, Ronduit Utrechts, karakter.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 349.000 tot € 829.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 91 m2 t/m 240 m2
 • Kaveloppervlakte 85 m2 t/m 141 m2
 • Inhoud 300 m3 t/m 790 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3528 BC Utrecht

   Media

   Ander aanbod