Rijndijk Wonen

2415 AC, Nieuwerbrug aan den rijn

100% VERKOCHT WONEN MET KARAKTER Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd. Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (fase 1) en Van Schaik Transport (fase 2) plaatsvond,

 • va. 85 m2
 • va. 5 kamers

€ 340.000 - € 495.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERKOCHT WONEN MET KARAKTER Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd. Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (fase 1) en Van Schaik Transport (fase 2) plaatsvond, komt nu ruimte om mooi te wonen op een plek waar je werkelijk alles bij de hand hebt. Voorzieningen in de buurt, uitgestrekte natuur nabij, vele recreatieve mogelijkheden ‘in je achtertuin’ en ook nog eens uitstekend bereikbaar. De architectuur van de woningen heeft een knipoog naar de historie en past uiteraard bij de locatie. Wij zeggen niet…

100% VERKOCHT

WONEN MET KARAKTER
Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd. Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (fase 1) en Van Schaik Transport (fase 2) plaatsvond, komt nu ruimte om mooi te wonen op een plek waar je werkelijk alles bij de hand hebt. Voorzieningen in de buurt, uitgestrekte natuur nabij, vele recreatieve mogelijkheden ‘in je achtertuin’ en ook nog eens uitstekend bereikbaar. De architectuur van de woningen heeft een knipoog naar de historie en past uiteraard bij de locatie. Wij zeggen niet voor niets… Wonen met karakter. Iets voor jou? Lees dan snel verder en meld je meteen aan als geïnteresseerde, zodat je op de hoogte blijft van het project Rijndijk.

DE WONINGEN - FASE 2
Binnen het project Rijndijk wordt aan de Hoge Rijndijk, tussen de Burgemeester Buntstraat en de Johan Willem Frisostraat, een blok van 10 Dorpswoningen gerealiseerd. Dit blok bestaat uit 8 tussenwoningen en 2 hoekwoningen.
De tussenwoningen in fase 2 beschikken over 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Middels een vaste trap kom je op de 2e verdieping waar een extra slaapkamer of werkkamer gerealiseerd kan worden.
Naast de tussenwoningen komen op de hoeken van dit woningblok 2 ruime hoekwoningen met een fraaie erker. De hoekwoningen beschikken op de 1e verdieping over 3 slaapkamers en hebben op de 2e verdieping de mogelijkheid om een 4e slaapkamer of een werkkamer te maken.

Een aantal kenmerken van de woningen:
- Heerlijke tuin op het zuiden;
- Voorzien van zonwering aan de achterzijde;
- Privé parkeerplaats op eigen terrein of op het gemeenschappelijke achter terrein (optioneel te voorzien van een laadpaal);
- Vloerverwarming in alle woningen;
- Luchtwarmtepomp;

Tevens worden alle woningen gebouwd naar de laatste normen en eisen; gasloos en full-electric waardoor de woningen zeer comfortabel zijn en een laag energieverbruik hebben. De woningen zijn dus van alle gemakken voorzien.

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
De naam zegt het al… Nieuwerbrug aan den Rijn dankt zijn bestaan aan de tolbrug die het Jaagpad tussen Utrecht en Leiden verbond. Deze historie leidt terug tot de 17de eeuw, wat je nu nog steeds in het dorp terugziet.
Tegenwoordig is Nieuwerbrug aan de Rijn een prachtige woonplek, die tevens in trek is bij toeristen. De centrale ligging in de Randstad en het Groene Hart biedt vele voordelen. Uitstekende voorzieningen worden gecombineerd met uitgestrekte natuur waar je even helemaal tot rust kan komen. Uiteraard behoort een dagje op het water hier ook tot de mogelijkheden. En door de goede verbindingen zijn de grote steden als Gouda en Utrecht snel bereikbaar.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 340.000 tot € 495.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 85 m2 t/m 116 m2
 • Kaveloppervlakte 102 m2 t/m 186 m2
 • Inhoud 221 m3 t/m 297 m3
 • Website Www.rijndijkwonen.nl
Meer kenmerken

In de buurt

2415 AC Nieuwerbrug aan den rijn

   Media

   Ander aanbod