Oud Seyst – De Meesters

3701, Zeist

Wonen op een unieke historische locatie, maar dan wel voorzien van modern comfort en privacy. Dat is wonen in Oud Seyst, een uitzonderlijk nieuwbouwproject in slotstad Zeist. Oud Seyst is gelegen tussen het Rond, het Walkartpark en de 1e Dorpsstraat. Op een zonnige dag maakt u

  • va. 215 m2

€ 825.000 - € 950.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Wonen op een unieke historische locatie, maar dan wel voorzien van modern comfort en privacy. Dat is wonen in Oud Seyst, een uitzonderlijk nieuwbouwproject in slotstad Zeist. Oud Seyst is gelegen tussen het Rond, het Walkartpark en de 1e Dorpsstraat. Op een zonnige dag maakt u een wandeling in het aangelegen Walkartpark. Dineren kan bij een van de vele restaurantjes op loopafstand. Voor een dagje uit heeft u de ruime keuze uit sport, recreatie, cultuur, restaurants, cafeetjes, theater en zelfs een bioscoop. Met een treinstation, goede busverbinding en uitvalswegen naar de A12 en A28 op steenworp afstand. Uit of thuis?

Wonen op een unieke historische locatie, maar dan wel voorzien van modern comfort en privacy. Dat is wonen in Oud Seyst, een uitzonderlijk nieuwbouwproject in slotstad Zeist.

Oud Seyst is gelegen tussen het Rond, het Walkartpark en de 1e Dorpsstraat. Op een zonnige dag maakt u een wandeling in het aangelegen Walkartpark. Dineren kan bij een van de vele restaurantjes op loopafstand. Voor een dagje uit heeft u de ruime keuze uit sport, recreatie, cultuur, restaurants, cafeetjes, theater en zelfs een bioscoop. Met een treinstation, goede busverbinding en uitvalswegen naar de A12 en A28 op steenworp afstand. Uit of thuis?

Lees verder

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Koopsom € 825.000 tot € 950.000 v.o.n.
  • Gebruikersoppervlakte 215 m2 t/m 238 m2
  • Kaveloppervlakte 200 m2 t/m 260 m2
  • Inhoud 840 m3 t/m 944 m3
  • Website oud-seyst.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3701 Zeist

      Ander aanbod