Nexum Zoetermeer

2722 CB, Zoetermeer

100 % verkocht! Heerlijk wonen in de gezellige woonwijk Palenstein, omringd door vele voorzieningen voor dagelijkse boodschappen of om prettig te recreëren. Zo ligt winkelcentrum Croesinckplein met een supermarkt en enkele andere winkels op loopafstand van je nieuwe

 • va. 163 m2
 • va. 6 kamers

€ 381.230 - € 414.095 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % verkocht! Heerlijk wonen in de gezellige woonwijk Palenstein, omringd door vele voorzieningen voor dagelijkse boodschappen of om prettig te recreëren. Zo ligt winkelcentrum Croesinckplein met een supermarkt en enkele andere winkels op loopafstand van je nieuwe woning. Binnenkort wordt dit winkelcentrum verder uitgebreid met een extra supermarkt en winkels. Daarnaast vind je in de buurt verschillende mogelijkheden om te sporten of voor kunst en cultuur. Ook heeft de wijk Palenstein 3 verschillende kindcentra, waar kinderopvang, scholing en buitenschoolse opvang worden gecombineerd. En door de centrale ligging ben je vanuit je nieuwe woning in het project Nexum snel in…

100 % verkocht!

Heerlijk wonen in de gezellige woonwijk Palenstein, omringd door vele voorzieningen voor dagelijkse boodschappen of om prettig te recreëren.
Zo ligt winkelcentrum Croesinckplein met een supermarkt en enkele andere winkels op loopafstand van je nieuwe woning.
Binnenkort wordt dit winkelcentrum verder uitgebreid met een extra supermarkt en winkels. Daarnaast vind je in de buurt verschillende mogelijkheden om te sporten of voor kunst en cultuur.
Ook heeft de wijk Palenstein 3 verschillende kindcentra, waar kinderopvang, scholing en buitenschoolse opvang worden gecombineerd.
En door de centrale ligging ben je vanuit je nieuwe woning in het project Nexum snel in het Stadshart en de Dorpstraat van Zoetermeer om heerlijk te kunnen shoppen en waar je gezellige terrasjes en restaurants vindt.

Kortom, een geweldige woonplek.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 381.230 tot € 414.095 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 163 m2 t/m 169 m2
 • Kaveloppervlakte 128 m2 t/m 148 m2
 • Inhoud 441 m3 t/m 498 m3
 • Website www.myownhome-nexum.nl
Meer kenmerken

In de buurt

2722 CB Zoetermeer

   Media

   Ander aanbod