Merenpark

3601 AC, Maarssen

VERKOCHT! WELVERDIEND WONEN IN ZORGCOMPLEX MERENPARK te Maarssen. Fraaie appartementen en woningen die van alle gemakken zijn voorzien, gelegen op een heerlijke locatie en een plek waar comfort centraal staat. Dát is wonen in Merenpark, gelegen in het mooie Maarssen-Dorp. Met

 • va. 95 m2
 • va. 4 kamers

€ 345.000 - € 405.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

VERKOCHT! WELVERDIEND WONEN IN ZORGCOMPLEX MERENPARK te Maarssen. Fraaie appartementen en woningen die van alle gemakken zijn voorzien, gelegen op een heerlijke locatie en een plek waar comfort centraal staat. Dát is wonen in Merenpark, gelegen in het mooie Maarssen-Dorp. Met de Vecht in uw achtertuin en het groen van park Vechtenstein om de hoek beschikt dit fantastische project over een unieke ligging. Voor meer behoefte aan wat stadse gezelligheid, is het Utrechtse stadscentrum nog geen half uurtje rijden. Kort samengevat: een prachtige woning, fijne rust, mooie natuur en de nabijheid van de stad. Welkom op Merenpark. Dit nieuwbouwplan is…

VERKOCHT!

WELVERDIEND WONEN IN ZORGCOMPLEX MERENPARK te Maarssen.

Fraaie appartementen en woningen die van alle gemakken zijn voorzien, gelegen op een heerlijke locatie en een plek waar comfort centraal staat. Dát is wonen in Merenpark, gelegen in het mooie Maarssen-Dorp. Met de Vecht in uw achtertuin en het groen van park Vechtenstein om de hoek beschikt dit fantastische project over een unieke ligging. Voor meer behoefte aan wat stadse gezelligheid, is het Utrechtse stadscentrum nog geen half uurtje rijden. Kort samengevat: een prachtige woning, fijne rust, mooie natuur en de nabijheid van de stad. Welkom op Merenpark.

Dit nieuwbouwplan is uniek en vervult de woonwens van elke aanstaande bewoner. Merenpark biedt voor ieder wat wils met 14 koopappartementen in Adèle, 14 grondgebonden koopwoningen in Dorus, 30 comfortabele vrije sector huurappartementen in Louis, 16 huurappartementen in Conny en 18 huurappartementen in Ramses. De eerste paal van deze ontwikkeling is inmiddels geslagen, het woongebouw Adèle is helemaal verkocht en de appartementen in gebouw Conny zijn verhuurd.

De komende periode staat in het teken van de 14 grondgebonden koopwoningen in Dorus. Wat wonen in Dorus zo bijzonder maakt is de ruime opzet en vrije indeelbaarheid. Behalve een zonnige veranda en een tuin met terras, bied Dorus veel meer. Een extra brede gang, geen drempels, brede deuren en een ruime badkamer/toilet met een brede wastafel en douche (rolstoel geschikt). U slaapt beneden, waarbij ook de badkamer op de begane grond is gesitueerd. Toch liever slapen op de 1e verdieping? Geen probleem, op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een berging en optioneel een 2e toilet met wastafel. Dubbele openslaande deuren verruimen de toegang tot uw terras. Op de begane grond is zelfs een tweede toilet mogelijk. U kunt wonen in Dorus indelen naar uw persoonlijke woonwensen en van alle gemakken voorzien.

De doelgroep voor deze woningen betreft 55+ of mensen met een zorgindicatie.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 345.000 tot € 405.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 95 m2 t/m 95 m2
 • Beschikbare woningen 14
 • Inhoud 285 m3 t/m 285 m3
 • Website www.woneninmerenpark.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3601 AC Maarssen

   Media

   Ander aanbod