Lindehof

3541 HA, Utrecht

100% VERKOCHT Prognose: Oplevering is 2e kwartaal 2023. Lindehof is een nieuwbouwproject bestaande uit 40 koopwoningen en 1 commerciële ruimte. Naar ontwerp van FARO architecten en Strootman landschapsarchitecten is een nieuw blok in het rijke ensemble van Leeuwesteyn te

 • va. 179 m2
 • va. 6 kamers

€ 760.000 - € 760.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERKOCHT Prognose: Oplevering is 2e kwartaal 2023. Lindehof is een nieuwbouwproject bestaande uit 40 koopwoningen en 1 commerciële ruimte. Naar ontwerp van FARO architecten en Strootman landschapsarchitecten is een nieuw blok in het rijke ensemble van Leeuwesteyn te Leidsche Rijn bedacht. Aan de oostzijde van Lindehof staan tien eigentijdse herenhuizen, waarvan er nog één te koop is! Door de gevarieerde architectuur onderscheiden we vijf varianten, elk met zijn eigen, sterke karakter. In deze royale eengezinswoningen leent de living zich uitstekend voor een sfeervolle kamer en suite. Aan de achterzijde is de begane grond bovendien uit te breiden. Boven vind…

100% VERKOCHT

Prognose: Oplevering is 2e kwartaal 2023.

Lindehof is een nieuwbouwproject bestaande uit 40 koopwoningen en 1 commerciële ruimte. Naar ontwerp van FARO architecten en Strootman landschapsarchitecten is een nieuw blok in het rijke ensemble van Leeuwesteyn te Leidsche Rijn bedacht.

Aan de oostzijde van Lindehof staan tien eigentijdse herenhuizen, waarvan er nog één te koop is! Door de gevarieerde architectuur onderscheiden we vijf varianten, elk met zijn eigen, sterke karakter. In deze royale eengezinswoningen leent de living zich uitstekend voor een sfeervolle kamer en suite. Aan de achterzijde is de begane grond bovendien uit te breiden. Boven vind je standaard drie slaapkamers. De tweede verdieping kun je laten indelen en als je dat wenst, ook met een extra badkamer! Je woont hier aan een rustige fiets-wandelroute. Op jouw eigen stoepje voor de deur kun je een fijn zitje creëren. De achtertuin op het westen maakt het plaatje helemaal af. De woning biedt een achterom, berging en een heerlijke, eigen plek onder de zon. En last but not least koop je hier een woning inclusief vaste eigen parkeerplaats!

De karaktervolle nieuwe woonbuurt in het verlengde van Oog in Al. Met een typisch Utrechts karakter, een intieme binnenplaats, prachtige doorkijkjes en verfijnde Art Deco architectuur met een moderne twist. Binnen 15 minuten op de fiets in de binnenstad en voorzieningen in de buurt. En natuurlijk een duurzaam, circulair en gezond leefklimaat. Kies de plek, de afwerkingen, het interieur in je eigen stijl. Je verdient het! Lindehof is de plek waar de oude en nieuwe stad elkaar raken. Binnen de fraai gevarieerde buitenrand vind je een mix van eengezinswoningen rond het binnengebied waar de bergingen en parkeervoorzieningen toegankelijk zijn. Echter waar tevens een intiem karakter is ontworpen door groen te integreren en ontmoeten te wordt gestimuleerd. De woningen zijn zeer duurzaam met onder andere zeer goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. Er zijn betaalbare woningen voor starters, gelijkvloerse werfkelderappartementen met een tuin, maar ook middelgrote en royale woningen met uitzicht over het groen. Kortom een project waar het voor iedereen prettig wonen is.

Voor ieder wat wils
Ruimtelijk en stijlvol wonen in Utrecht West, vlakbij de Utrechtse binnenstad. Met een geweldig uitzicht over het Willem-Alexanderpark en dicht bij het Oeverpark. Gelegen aan de fietsroute en Dafne Schippersbrug die over het Amsterdam-Rijnkanaal ligt, in de wijk Leeuwesteyn in Leidsche Rijn. Het beste van twee werelden. Dat is Lindehof!

Lindehof biedt het onderstaande woningaanbod:
- 16 Starterswoningen (ca. 58-63 m²)
- 4 Werfkelderappartementen met tuin (ca. 70 m²)
- 9 Eengezinswoningen met terras (ca. 110-150 m²)
- 10 Herenhuizen met tuin (ca. 158-179 m²) Koopsom: € 760.000,- v.o.n.
- 1 Commerciële ruimte & eengezinswoning (ca. 75 m² BVO & 151 m²)

Natuurlijk zijn er verschillende aanvullende opties om jouw individuele wensen te laten uitkomen. Kortom, voor ieder wat wils.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan op de website: lindehofutrecht.nl

NB. De video geeft een impressie van het bouwproject. Het project is na het maken van de video op enkele punten gewijzigd.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 760.000 tot € 760.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 179 m2 t/m 179 m2
 • Kaveloppervlakte 122 m2 t/m 122 m2
 • Website lindehofutrecht.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3541 HA Utrecht

   Media

   Ander aanbod