HIER!

3815, Amersfoort

IN VOORBEREIDING. De verhuur van de 108 vrije sector huurappartementen start naar verwachting medio 2023. Interesse? Schrijf je in via nieuwbouw-amersfoort.nl/project/15624/hier/ en blijf op de hoogte! Aan de Zangvogelweg in Amersfoort is het project HIER! in aanbouw. Aan het

  • va. 44 m2
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

IN VOORBEREIDING. De verhuur van de 108 vrije sector huurappartementen start naar verwachting medio 2023. Interesse? Schrijf je in via nieuwbouw-amersfoort.nl/project/15624/hier/ en blijf op de hoogte! Aan de Zangvogelweg in Amersfoort is het project HIER! in aanbouw. Aan het Valleikanaal wordt een veelzijdig appartementengebouw gerealiseerd. Dichtbij de prachtige, historische binnenstad van Amersfoort met haar vele winkel- en uitgaansgelegenheden en andere voorzieningen. HIER! bestaat uit twee gebouwen, een woontoren van ca. 60 meter hoog aan het Valleikanaal en een woontoren van ca. 23 meter aan de Zangvogelweg. Beide gebouwen worden omgeven door een parkachtige tuin. Deze tuin geeft toegang tot beide…

IN VOORBEREIDING.
De verhuur van de 108 vrije sector huurappartementen start naar verwachting medio 2023. Interesse? Schrijf je in via nieuwbouw-amersfoort.nl/project/15624/hier/ en blijf op de hoogte!

Aan de Zangvogelweg in Amersfoort is het project HIER! in aanbouw.

Aan het Valleikanaal wordt een veelzijdig appartementengebouw gerealiseerd. Dichtbij de prachtige, historische binnenstad van Amersfoort met haar vele winkel- en uitgaansgelegenheden en andere voorzieningen.
HIER! bestaat uit twee gebouwen, een woontoren van ca. 60 meter hoog aan het Valleikanaal en een woontoren van ca. 23 meter aan de Zangvogelweg. Beide gebouwen worden omgeven door een parkachtige tuin. Deze tuin geeft toegang tot beide woongebouwen en de parkeergarage.

HIER! biedt 165 appartementen van vier verschillende types. Er komen 108 vrije sector huurappartementen en 57 sociale huurappartementen. Ook biedt HIER! ruimte aan maatschappelijke functies in de plint van het gebouw. De gebouwen zijn ontworpen door Eentien Architecten uit Rotterdam.

Omdat er veel verschillende woningtypes zijn, is er in HIER! Voor iedereen een geschikt appartement te vinden. Er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen, variërend van ca. 44 m² tot ca. 89 m² woonoppervlak. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. De vrije sector huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien. De keuken is compleet afgewerkt inclusief apparatuur en de badkamer en het toilet hebben luxe sanitair. Het hele appartement heeft vloerverwarming (en -koeling) en is gasloos.

Lees verder

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Gebruikersoppervlakte 44 m2 t/m 89 m2
Meer kenmerken

In de buurt

3815 Amersfoort

      Media

      Ander aanbod