Huren op Vredenburgplein

3511 WH, Utrecht

100 % Verhuurd! Hier woon je niet zomaar ergens. Unieke ligging; hartje Utrecht, bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne. Unieke woningen; zeer ruim, luxe en hoogwaardig afgewerkt, met een complete keuken incl. inbouwapparatuur en ingerichte badkamer. Unieke hoogte; wonen

 • va. 77 m2
 • va. 6 kamers
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verhuurd! Hier woon je niet zomaar ergens. Unieke ligging; hartje Utrecht, bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne. Unieke woningen; zeer ruim, luxe en hoogwaardig afgewerkt, met een complete keuken incl. inbouwapparatuur en ingerichte badkamer. Unieke hoogte; wonen op 50 meter hoogte boven de stad. Met een zonnige binnentuin, eigen berging en mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Energiezuinig door zonnepanelen op het dak, opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar jou. Appartementen van 99 tot maar liefst 157 m2. Met één of twee loggia’s. De grotere appartementen zijn voorzien van twee badkamers, of één…

100 % Verhuurd!

Hier woon je niet zomaar ergens. Unieke ligging; hartje Utrecht, bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne. Unieke woningen; zeer ruim, luxe en hoogwaardig afgewerkt, met een complete keuken incl. inbouwapparatuur en ingerichte badkamer. Unieke hoogte; wonen op 50 meter hoogte boven de stad. Met een zonnige binnentuin, eigen berging en mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Energiezuinig door zonnepanelen op het dak, opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar jou.

Appartementen van 99 tot maar liefst 157 m2. Met één of twee loggia’s. De grotere appartementen zijn voorzien van twee badkamers, of één hele grote. Twee of drie slaapkamers. Bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger én aparte berging in de binnentuin.
Een eengezinswoning midden in de stad, waar vind je dat nog? Met een woonoppervlakte van minimaal 124 m2, drie volwaardige woonlagen en vier slaapkamers uniek in zijn soort. Met een royaal zonnig terras bij de benedenverdieping en een tweede dakterras op de tweede verdieping. Wat wil je nog meer?

LOCATIE: On top of the world
Centraler wonen kan gewoon niet. Het gezellige centrum van Utrecht ligt aan je voeten. De Oudegracht, het Neude en de mooie Dom. Ook cultuurliefhebbers hebben genoeg keuze met Tivoli Vredenburg, het Beatrix Theater en de Stadsschouwburg op loopafstand. Op het Vredenburgplein zelf is drie keer per week de markt.

Bovendien perfect bereikbaar. Naast het Centraal Station, met alle bus- en tramverbindingen om de hoek. Een eigen auto? Je kunt een parkeerplaats huren in de ondergelegen parkeergarage. Vanuit Utrecht bereik je via de A12, A2, A27 en A28 alle hoeken van Nederland.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 998 tot € 1.921 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 77 m2 t/m 157 m2
 • Beschikbare woningen 60
 • Inhoud 231 m3 t/m 408 m3
 • Website Www.hurenopvredenburgplein.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3511 WH Utrecht

   Media

   Ander aanbod