Haarzicht Twee-onder-één-kapwoningen fase 2

3451 AG, Vleuten

100% verkocht - Haarzicht Twee-onder-één-kapwoningen fase 2 Twee-onder-één-kapwoning Gerlof Type Gerlof is maar liefst 188 m2 en biedt dus genoeg ruimte voor iedereen. Door de schuine puntkap met de verlaagde dakgoten, de houten gevelbekleding, overstekken en luiken, passen

  • va. 163 m2

€ 565.000 - € 719.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% verkocht - Haarzicht Twee-onder-één-kapwoningen fase 2 Twee-onder-één-kapwoning Gerlof Type Gerlof is maar liefst 188 m2 en biedt dus genoeg ruimte voor iedereen. Door de schuine puntkap met de verlaagde dakgoten, de houten gevelbekleding, overstekken en luiken, passen deze twee-onder-één-kapwoningen prima in de landelijke sfeer van de omgeving. De woning heeft een zijentree met een ruime hal. De woning heeft een zeer ruime keuken die ideaal is als woonkeuken en heeft zelfs een gezellige erker met openslaande deuren waarmee u nog meer kun genieten van de ruimte van binnen en van buiten. In het voor- en najaar kunt u hier…

100% verkocht - Haarzicht Twee-onder-één-kapwoningen fase 2

Twee-onder-één-kapwoning Gerlof

Type Gerlof is maar liefst 188 m2 en biedt dus genoeg ruimte voor iedereen. Door de schuine puntkap met de verlaagde dakgoten, de houten gevelbekleding, overstekken en luiken, passen deze twee-onder-één-kapwoningen prima in de landelijke sfeer van de omgeving. De woning heeft een zijentree met een ruime hal. De woning heeft een zeer ruime keuken die ideaal is als woonkeuken en heeft zelfs een gezellige erker met openslaande deuren waarmee u nog meer kun genieten van de ruimte van binnen en van buiten. In het voor- en najaar kunt u hier heerlijk in de avond buiten eten met familie of vrienden! Ook de living heeft standaard openslaande deuren wat voor veel lichtinval zorgt en toegang geeft naar de diepe tuin waar u in de zomer tot ’s avond laat kan genieten van de zon (zie hiervoor ook de bezonningsstudie in de brochure). Op de eerste verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers (waarvan één master bedroom) en de tweede verdieping biedt genoeg mogelijkheden voor het creëren van extra (slaap)kamers.

- Woonkamer van circa 27 m2 met woonkeuken van circa 18 m2
- Drie slaapkamers op eerste verdieping van circa 12, 16 en 22 m2.
- Badkamer en separaat tweede toiletruimte op eerste verdieping.
- Riante tweede verdieping van circa 49 m2 met standaard ramen in achter- en zijgevel.
- Inclusief plafond hoge stompe deuren en divers standaard meerwerk zoals een trapkast op de BG en een dakraam en vloerverwarming op zolder.
- Riante tuin op het noordoosten van circa 10 meter diep met ochtend en avondzon.
- Binnenmaat 6,64 meter breed en 10,79 meter diep.
- Nul-op-de-meter-woning:standaard met zonnepanelen op het dak van de woning en een individuele bodem warmtepomp in de garage.
- Garage en parkeren op eigen erf

Lees verder

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Koopsom € 565.000 tot € 719.000 v.o.n.
  • Gebruikersoppervlakte 163 m2 t/m 188 m2
  • Inhoud 642 m3 t/m 765 m3
  • Website Www.haarzichtvleuten.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3451 AG Vleuten

      Ander aanbod