Florijn

3541 GB, Utrecht

100% VERKOCHT In Leidsche Rijn, tegen park Leeuwesteyn en het Oeverpark komt het waardevolle Florijn. Hiervandaan wandel je zo naar het winkelcentrum en fiets je in een kwartier naar hartje Utrecht. Dit fantastische plekje in Utrecht wordt straks gesierd door Florijn. Een

 • va. 97 m2

€ 465.000 - € 855.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERKOCHT In Leidsche Rijn, tegen park Leeuwesteyn en het Oeverpark komt het waardevolle Florijn. Hiervandaan wandel je zo naar het winkelcentrum en fiets je in een kwartier naar hartje Utrecht. Dit fantastische plekje in Utrecht wordt straks gesierd door Florijn. Een markant nieuwbouwplan met een intiem, informeel en statig karakter. De architect liet zich voor het ontwerp inspireren door de prachtige Art-decostijl. Een eigentijdse vertaling hiervan zie je terug in de karakteristieke woningentrees en een rijkdom aan details. Elke huis heeft iets eigens en het woningaanbod is zo gevarieerd dat Florijn voor elk wat wils biedt. Woon je straks…

100% VERKOCHT

In Leidsche Rijn, tegen park Leeuwesteyn en het Oeverpark komt het waardevolle Florijn.
Hiervandaan wandel je zo naar het winkelcentrum en fiets je in een kwartier naar hartje Utrecht.

Dit fantastische plekje in Utrecht wordt straks gesierd door Florijn. Een markant nieuwbouwplan met een intiem, informeel en statig karakter. De architect liet zich voor het ontwerp inspireren door de prachtige Art-decostijl. Een eigentijdse vertaling hiervan zie je terug in de karakteristieke woningentrees en een rijkdom aan details.

Elke huis heeft iets eigens en het woningaanbod is zo gevarieerd dat Florijn voor elk wat wils biedt. Woon je straks aan de Eerste Muntmeesterlaan of Rijnseguldenhof? Dan geniet je van je mooie, nieuwe huis waarachter een schitterende binnentuin schuilgaat!

De binnentuin is de plek waar je je buren ontmoet, een borrel drinkt op vrijdagmiddag en waar kinderen veilig spelen. Als je wilt, natuurlijk. Want je hebt gewoon je eigen entree aan de straat en een lekkere tuin. Florijn is gezellig, geborgen en vertrouwd.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 465.000 tot € 855.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 97 m2 t/m 221 m2
 • Kaveloppervlakte 48 m2 t/m 169 m2
 • Inhoud 141 m3 t/m 663 m3
 • Website florijnutrecht.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3541 GB Utrecht

   Media

   Ander aanbod