Edisonkwartier

3439 MN, Nieuwegein

100% VERKOCHT! Zeer energiezuinige herenhuizen Edisonkwartier te Nieuwegein - De 47 royale herenhuizen met goede zonnige tuinen. - Woonoppervlakte van 135 tot 144 m2. Uitbreidingen tot maar liefst 156 m2. - Mogelijkheden tot 5 slaapkamers en 2 badkamers. - Zeer compleet

 • va. 135 m2

€ 443.121 - € 533.801 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERKOCHT! Zeer energiezuinige herenhuizen Edisonkwartier te Nieuwegein - De 47 royale herenhuizen met goede zonnige tuinen. - Woonoppervlakte van 135 tot 144 m2. Uitbreidingen tot maar liefst 156 m2. - Mogelijkheden tot 5 slaapkamers en 2 badkamers. - Zeer compleet inclusief keuken en sanitair / tegelwerk. - Gasloos, Warmtepomp, Zonnepanelen, Tripple glas, Vloerverwarming. - Riante parkeervoorzieningen en sedum dak op de bergingen . - Planning start bouw 3e kwart 2021 - De prijzen van af € 443.200,- tot en met € 554.200,- vrij op naam. Je kunt je inschrijven op een van deze 47 hoogwaardig afgewerkte woningen middels een…

100% VERKOCHT!

Zeer energiezuinige herenhuizen Edisonkwartier te Nieuwegein

- De 47 royale herenhuizen met goede zonnige tuinen.
- Woonoppervlakte van 135 tot 144 m2. Uitbreidingen tot maar liefst 156 m2.
- Mogelijkheden tot 5 slaapkamers en 2 badkamers.
- Zeer compleet inclusief keuken en sanitair / tegelwerk.
- Gasloos, Warmtepomp, Zonnepanelen, Tripple glas, Vloerverwarming.
- Riante parkeervoorzieningen en sedum dak op de bergingen .
- Planning start bouw 3e kwart 2021
- De prijzen van af € 443.200,- tot en met € 554.200,- vrij op naam.

Je kunt je inschrijven op een van deze 47 hoogwaardig afgewerkte woningen middels een digitaal inschrijfformulier op de website: edisonkwartier.nl, neem contact op met de verkoopbemiddelende makelaars.

Edisonkwartier is naar eigen smaak zijn in te richten. Er is geen reden om in te leveren op luxe; elke bewoner zal zich snel thuis voelen in het Edisonkwartier. De ruime opzet maakt de buurt een prettige beleving voor bewoners van alle leeftijden. Een groene omgeving, met veel water in de buurt en riante tuinen zullen jou een optimaal gevoel van vrijheid geven.

Wonen aan of vlakbij het water, met voldoende parkeergelegenheid, in een groene omgeving en centraal in het land gelegen. Het Edisonkwartier; een gevoel van thuiskomen.

WONINGAANBOD
De 47 royale herenhuizen die in het Edisonkwartier komen, worden gebouwd in een strakke vormgeving. De drie etages tellende woningen zullen een woonoppervlakte van 135 tot 144 m² hebben. De woningen bieden de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. Ook is er gedacht aan ruime tuinen met een gunstige ligging en een berging. Een deel van de woningen heeft zelfs een tuin aan het water. Parkeren is altijd mogelijk door de uitgebreide parkeervoorzieningen. De woningen worden energiezuinig opgeleverd volgens de moderne eisen en zijn derhalve gasloos. Hierbij houden de bouwer en de landschapsarchitect duurzaamheid, milieu en respect voor de natuur in acht. Zo krijgen de woningen zonnepanelen en de bergingen een groen dak.

LOCATIE
Het gebied Rijnhuizen is volop in ontwikkeling. Van kantorenwijk naar een groene gemengde leefwijk voor Nieuwegein. Hier wordt ook het Edisonkwartier gerealiseerd. In Rijnhuizen zullen in totaal maximaal 2.500 woningen worden gebouwd en er zal een gemengde wijk verrijzen waar geleefd, gewerkt en gewoond kan worden. Het Edisonkwartier is een kleinschalige nieuwbouwontwikkeling waar in totaal 47 herenhuizen worden gebouwd. De wijk ligt op twee kilometer afstand van City Plaza, een winkelgebied dat een brede keuze biedt. Openbaar vervoer, een sportschool en het park bij Fort Jutphaas liggen op loopafstand.

Nieuwegein ligt centraal in Nederland en is bijzonder goed ontsloten door middel van diverse snelwegen. Ten noorden ligt de A12 die loopt van Den Haag tot de Duitse grens nabij Arnhem. Ten westen van Nieuwegein ligt de A2 die loopt van Amsterdam naar Maastricht en erna overgaat in de Belgische A25. Ten oosten van Nieuwegein ligt de A27 die loopt van Breda naar Almere. Binnen korte tijd zit je op de snelweg die je binnen een afzienbaar tijdsbestek op vele plaatsen in Nederland brengt. Ook per openbaar vervoer zijn er diverse manieren om de stad te bereiken; sneltram 60 vanuit Utrecht doet maar liefst 8 haltes aan in Nieuwegein. Bussen 48, 66, 71, 74 en 77 brengen jou naar omliggende steden en dorpen (Maarssen, Houten, Utrecht, Driebergen, Zeist en Bilthoven). Streekbus 106 brengt je naar IJsselstein en Gouda. In de omgeving van Nieuwegein vind je veel goed onderhouden fietspaden die ruimte bieden voor fietsen en e-bikes. Op korte termijn zal de snelfietsroute Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein worden aangelegd. Zo reis je op een gezonde manier bijzonder snel en comfortabel.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 443.121 tot € 533.801 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 135 m2 t/m 145 m2
 • Kaveloppervlakte 105 m2 t/m 165 m2
 • Inhoud 473 m3 t/m 508 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3439 MN Nieuwegein

   Media

   Ander aanbod