De Vechtse

3605 KZ, Maarssen

100 % Verhuurd! Midden in het centrum van Maarssen, direct naast winkelcentrum Bisonspoor, worden 60 luxe vrije sector huurappartementen gerealiseerd. De 2-, 3- en 4-kamerappartementen hebben een woonoppervlakte van 68 m² tot 87 m². Huurprijzen zijn vanaf € 755,- per maand

 • va. 68 m2
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verhuurd! Midden in het centrum van Maarssen, direct naast winkelcentrum Bisonspoor, worden 60 luxe vrije sector huurappartementen gerealiseerd. De 2-, 3- en 4-kamerappartementen hebben een woonoppervlakte van 68 m² tot 87 m². Huurprijzen zijn vanaf € 755,- per maand (exclusief servicekosten). Alle appartementen worden uitgerust met een luxe keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De badkamer biedt alle comfort en luxe. In de hal treft u het toilet en een berging met cv-ketel en wasmachineaansluiting. Ook is een externe berging aanwezig in de ondergelegen parkeergarage en een afgesloten fietsenstalling.  Een aantal appartementen is voorzien van een eigen parkeerplaats in…

100 % Verhuurd!

Midden in het centrum van Maarssen, direct naast winkelcentrum Bisonspoor, worden 60 luxe vrije sector huurappartementen gerealiseerd.

De 2-, 3- en 4-kamerappartementen hebben een woonoppervlakte van 68 m² tot 87 m². Huurprijzen zijn vanaf € 755,- per maand (exclusief servicekosten). Alle appartementen worden uitgerust met een luxe keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De badkamer biedt alle comfort en luxe. In de hal treft u het toilet en een berging met cv-ketel en wasmachineaansluiting. Ook is een externe berging aanwezig in de ondergelegen parkeergarage en een afgesloten fietsenstalling. 
Een aantal appartementen is voorzien van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage. 

Alle appartementen zijn voorzien van een heerlijke loggia of een ruim balkon.

De appartementen zijn gelegen midden in het centrum van Maarssen, op loopafstand van het NS station en direct nabij alle dagelijkse voorzieningen. Het overdekte winkelcentrum Bisonspoor op steenworp afstand en de multifunctionele accommodatie Safari om de hoek. Hierin is een zwembad, een sporthal, een bibliotheek, een jongerencentrum, een dansstudio en horeca ondergebracht. 
Maarssen is direct gelegen aan de A2 en ieder kwartier rijdt een trein richting Utrecht of Amsterdam waardoor de bereikbaarheid optimaal is.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 755 tot € 985 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 68 m2 t/m 87 m2
 • Inhoud 204 m3 t/m 261 m3
 • Website Www.hurenindevechtse.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3605 KZ Maarssen

   Media

   Ander aanbod