De President

3452 MN, Vleuten

100% Verkocht! Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 luxe water­appartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het

 • va. 173 m2

€ 620.000 - € 690.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% Verkocht! Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 luxe water­appartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het zuiden/zuidwesten. Het bijzondere gebouw van De President is in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl. De President is niet alleen riant wonen, maar bied u ook een veelvoud aan mogelijkheden om uw specifieke woonwensen te realiseren.

100% Verkocht!

Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 luxe water­appartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het zuiden/zuidwesten. Het bijzondere gebouw van De President is in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl.

De President is niet alleen riant wonen, maar bied u ook een veelvoud aan mogelijkheden om uw specifieke woonwensen te realiseren.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 620.000 tot € 690.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 173 m2 t/m 183 m2
 • Inhoud 519 m3 t/m 549 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3452 MN Vleuten

   Media

   Ander aanbod