De Houtzagerij

1251 GK, Laren

100 % verkocht! Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren, Het Gooi, worden hier in een kleinschalig en zeer hoogwaardig plan 36 nieuwe woningen gerealiseerd. Dit plan kenmerkt zich door variatie, luxe en kwaliteit. De drie architectenbureaus, die

 • va. 148 m2
 • va. 6 kamers

€ 881.000 - € 1.089.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % verkocht! Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren, Het Gooi, worden hier in een kleinschalig en zeer hoogwaardig plan 36 nieuwe woningen gerealiseerd. Dit plan kenmerkt zich door variatie, luxe en kwaliteit. De drie architectenbureaus, die als team hebben samengewerkt bij het ontwerpen van dit plan, hebben ieder met volle aandacht en toewijding de individuele woningen ontworpen. Daardoor is een zeer rijk plan ontstaan dat zijn gelijke niet kent en waarin iedere woning anders is. Op dit historische terrein, waar in 1874 Van Dijk Houthandel en Zagerij werd opgericht, is het fijn…

100 % verkocht!

Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren, Het Gooi, worden hier in een kleinschalig en zeer hoogwaardig plan 36 nieuwe woningen gerealiseerd. Dit plan kenmerkt zich door variatie, luxe en kwaliteit. De drie architectenbureaus, die als team hebben samengewerkt bij het ontwerpen van dit plan, hebben ieder met volle aandacht en toewijding de individuele woningen ontworpen. Daardoor is een zeer rijk plan ontstaan dat zijn gelijke niet kent en waarin iedere woning anders is.

Op dit historische terrein, waar in 1874 Van Dijk Houthandel en Zagerij werd opgericht, is het fijn leven: zo dicht bij het Larense dorpshart, met haar vele horecafaciliteiten en andere gezellige dorpsactiviteiten en toch in een groene en rustige omgeving, kan met recht uniek genoemd worden. Kinderen kunnen hier fantastisch opgroeien.

Op deze plek, met een rijke, ondernemende historie, worden na een lange tijd van planvorming 8 vrijstaande, 14 geschakelde en 14 rug-aan-rug woningen gebouwd.

Het terrein wordt een omgeving op zich. De meanderende straat door het plan, de zijstraatjes en -paden met Larense profielen, het plantsoen en het groen, alles wordt aangelegd om een zo fraai en prettig mogelijke woonomgeving te creëren. De karakteristieke kraanbaan wordt gerenoveerd en in oude luister hersteld. De Houtzagerij is een oase van rust; lopen of fietsen naar het dorp of de sport is het credo.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 881.000 tot € 1.089.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 148 m2 t/m 189 m2
 • Kaveloppervlakte 250 m2 t/m 334 m2
 • Beschikbare woningen 36
 • Inhoud 237 m3 t/m 618 m3
 • Website dehoutzagerij-laren.nl
Meer kenmerken

In de buurt

1251 GK Laren

   Media

   Ander aanbod