De Haar Buyten

3455 RV, Haarzuilens

Verkoopinformatie is te downloaden op de projectwebsite: dehaarbuyten.nl. De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens. Vanaf deze locatie is er een weids uitzicht over de natuurgebieden, landerijen en de Haarrijnseplas. De bestaande boerderij

 • va. 162 m2
 • va. 1 kamer

€ 1.075.000 - € 1.075.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Verkoopinformatie is te downloaden op de projectwebsite: dehaarbuyten.nl. De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens. Vanaf deze locatie is er een weids uitzicht over de natuurgebieden, landerijen en de Haarrijnseplas. De bestaande boerderij is volledig getransformeerd naar 3 moderne, zeer ruime woningen (type B). Eén woning in het voorhuis en twee fantastische woningen op de voormalige ‘hooizolder’. De boerderij is in zijn huidige vorm omstreeks 1955 gebouwd. Van het voormalige agrarische bedrijf is alleen de boerderij behouden gebleven. Deze boerderij is binnenin volledig getransformeerd tot 3 moderne woningen, terwijl de uitstraling van de boerderij…

Verkoopinformatie is te downloaden op de projectwebsite: dehaarbuyten.nl.

De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens. Vanaf deze locatie is er een weids uitzicht over de natuurgebieden, landerijen en de Haarrijnseplas.
De bestaande boerderij is volledig getransformeerd naar 3 moderne, zeer ruime woningen (type B). Eén woning in het voorhuis en twee fantastische woningen op de voormalige ‘hooizolder’.

De boerderij is in zijn huidige vorm omstreeks 1955 gebouwd. Van het voormalige agrarische bedrijf is alleen de boerderij behouden gebleven. Deze boerderij is binnenin volledig getransformeerd tot 3 moderne woningen, terwijl de uitstraling van de boerderij behouden is gebleven. In het voorhuis is een woning, type B1, gerealiseerd, waarbij een deel van de voormalige schuur is betrokken, waardoor deze woning met maar liefst 5 ruime slaapkamers zeer royaal te noemen is.

Kenmerken:
- Perceeloppervlakte: ca. 665m²
- Woonoppervlakte: ca. 262m²
- Aantal slaapkamers: 5
- CV-ketel met radiatoren
- Geïsoleerde woning
- Twee parkeerplaatsen op mandelig erf

- Exclusief keukeninrichting
- Badkamer en 2 toiletten exclusief sanitair en tegelwerk

Oplevering: op korte termijn.

Erfpacht
In 2000 heeft Natuurmonumenten het landgoed Haarzuilens verworven (389 hectare). Natuurmonumenten beheert sindsdien het grootste deel van het buitengebied in Haarzuilens.
De grond waarop de 16 woningen in De Haar Buyten gerealiseerd worden, is eveneens eigendom van Natuurmonumenten. Ook hier heeft Natuurmonumenten de grond uitgegeven in erfpacht.
Aan die erfpacht is een opstalrecht gekoppeld. Dat wil zeggen dat de erfpachter het recht heeft om op de betreffende grond een opstal, bijvoorbeeld een woning, te realiseren en in eigendom te hebben.

De huidige erfpachtcanon voor deze woning bedraagt: € 341,- per maand.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 1.075.000 tot € 1.075.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 162 m2 t/m 296 m2
 • Kaveloppervlakte 172 m2 t/m 2611 m2
 • Inhoud 421 m3 t/m 770 m3
 • Website dehaarbuyten.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3455 RV Haarzuilens

   Media

   Ander aanbod