De Clomp

3704 KB, Zeist

100% VERHUURD! DE KOPPEL Het complex De Koppel bestaat uit 22 vrije sector huurappartementen met een omvang van 66m² tot 78m² bestaande uit twee- en driekamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon. Niet te zien vanaf de straat maar dit complex bezit

 • va. 66 m2
 • va. 3 kamers
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100% VERHUURD! DE KOPPEL Het complex De Koppel bestaat uit 22 vrije sector huurappartementen met een omvang van 66m² tot 78m² bestaande uit twee- en driekamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon. Niet te zien vanaf de straat maar dit complex bezit tevens een daktuin dat exclusief voor de bewoners is bedoeld. Een beschutte plek gelegen op het zuiden, ideaal om rustig buiten te zitten of juist je buren te treffen voor een praatje. DE CLOMP Wonen in De Clomp staat voor comfortabel wonen met alles wat je nodig hebt aan voorzieningen in jouw buurt. Of het nu de…

100% VERHUURD!

DE KOPPEL
Het complex De Koppel bestaat uit 22 vrije sector huurappartementen met een omvang van 66m² tot 78m² bestaande uit twee- en driekamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon. Niet te zien vanaf de straat maar dit complex bezit tevens een daktuin dat exclusief voor de bewoners is bedoeld. Een beschutte plek gelegen op het zuiden, ideaal om rustig buiten te zitten of juist je buren te treffen voor een praatje.

DE CLOMP
Wonen in De Clomp staat voor comfortabel wonen met alles wat je nodig hebt aan voorzieningen in jouw buurt. Of het nu de huisarts, fysiotherapeut, sporten of je dagelijkse boodschappen betreft, alles vind je op een steenworp afstand. Maar De Clomp biedt met de Grift en de nabijheid van het Utrechts Landschap met haar weelderige landgoederen ook een overdaad aan groen om te recreëren.

De complexen De Grift en De Wetering bestaan uit 44 vrije sector huurappartementen en zijn reeds volledig verhuurd.

LOCATIE
De Clomp ligt in de stad Zeist. Al eeuwenlang wordt Zeist geroemd om de combinatie van haar prachtige landschap en centrale ligging. Zeist, met haar ruim 60.000 inwoners, ligt in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar eigen station, uitvalswegen naar de A12 en A28 en goede busverbindingen. Ook beschikt Zeist over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit De Clomp is het centrum van Zeist slechts 10 minuten fietsen.

De Clomp is gelegen in de wijk Zeist-West, een groen en ruim opgezette wijk rustig van aard met een goed voorzieningenniveau.

- woningdelers niet toegestaan;
- bezichtiging vooralsnog niet mogelijk omdat het project nog in aanbouw is;
- voor overige voorwaarden: zie wonenindeclomp.nl/faq/

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Prijs € 910 tot € 1.030 per maand
 • Gebruikersoppervlakte 66 m2 t/m 75 m2
 • Beschikbare woningen 22
 • Inhoud 170 m3 t/m 195 m3
 • Website wonenindeclomp.nl
Meer kenmerken

In de buurt

3704 KB Zeist

   Media

   Ander aanbod