BU31

3572 KK, Utrecht

Alle appartementen in het project BU31 zijn verkocht! BU31 De ideale plek om te wonen. Woon jij straks ook in een stoer, robuust en nieuw appartement in Utrecht Noordoost? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Leef je leven voluit en kies straks voor één van deze 46 fraaie

 • va. 50 m2

€ 280.000 - € 322.500 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Alle appartementen in het project BU31 zijn verkocht! BU31 De ideale plek om te wonen. Woon jij straks ook in een stoer, robuust en nieuw appartement in Utrecht Noordoost? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Leef je leven voluit en kies straks voor één van deze 46 fraaie nieuwbouwappartementen. Eigentijds, centraal en comfortabel wonen in de stad Utrecht in je eigen appartement. Een appartement dat voorbereid is op de toekomst en jou een plek geeft waar je jezelf kunt zijn. Stel je eens even voor: een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn op loopafstand van het…

Alle appartementen in het project BU31 zijn verkocht!

BU31
De ideale plek om te wonen.

Woon jij straks ook in een stoer, robuust en nieuw appartement in Utrecht Noordoost? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
Leef je leven voluit en kies straks voor één van deze 46 fraaie nieuwbouwappartementen.
Eigentijds, centraal en comfortabel wonen in de stad Utrecht in je eigen appartement. Een appartement dat voorbereid is op de toekomst en jou een plek geeft waar je jezelf kunt zijn.

Stel je eens even voor: een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn op loopafstand van het Griftpark en vlakbij de Utrechtse binnenstad. En met een OV-halte voor de deur. En het wordt nog mooier. BU31 ligt namelijk midden in de gewilde Zeeheldenbuurt. Aan de voorzijde kijk je uit over de rustige en groene Van Esveldstraat. Aan de achterzijde droom je eindeloos weg over het water van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Er komen 45 2- kamerappartementen in grootte variërend van circa 47 tot circa 59 m2 en er komt een 3- kamerappartement van circa 91 m2.
In veel verschillende types; dus keuze genoeg. Ieder appartement is voorzien van een balkon en in de half-ondergrondse parkeergarage vind je 20 parkeerplaatsen, individuele bergingen en een gemeenschappelijke stalling voor fietsen.

Je appartement in BU31 is zeer duurzaam, energiezuinig en volledig gasloos. Elke woning heeft namelijk zijn eigen warmtepomp waarmee de vloerverwarming en het warm water worden verzorgd.
Bovendien ligt het dak van het gebouw vol met zonnepanelen waarmee de elektriciteit voor het gebouw voor een deel wordt opgewekt.

Via de royale centrale entree kom je in het indrukwekkende atrium dat baadt in het daglicht. Met dank aan de lichtstraat die zich bijna 20 meter boven het atrium bevindt, die de architect heeft ontworpen.
Je voordeur grenst aan het atrium terwijl je woon- en slaapkamer aan de buitengevels liggen. En dat zorgt voor heerlijk brede en vooral heel lichte appartementen.

En wat dacht je hier van? Je kunt straks gebruik maken van de elektrische auto’s van We Drive Solar of/en van je eigen auto. De keuze is aan jou.
De gemeente stelt vóór het gebouw twee parkeerplaatsen beschikbaar en wij zorgen voor de deelauto’s.
BU31 is uitgerust met een eigen afgesloten stallingsgarage.

Ieder appartement mag van We Drive Solar 1x per maand kosteloos gebruik maken van een deelauto voor maximaal 4 uur tot 3 jaar na plaatsing van de auto’s voor de deur van BU31. Wil je vaker rijden dan 1x per maand dan sluit je een aantrekkelijk abonnement af bij We Drive Solar waarmee je meestal gunstiger uit bent dan met het leasen of kopen van een eigen auto.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 280.000 tot € 322.500 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 50 m2 t/m 59 m2
 • Inhoud 130 m3 t/m 154 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3572 KK Utrecht

   Media

   Ander aanbod