Antoniuskwartier

3563 AZ, Utrecht

100 % Verkocht! Op een unieke locatie in de wijk Overvecht in Utrecht, een wijk die volop in bloei is, ontwikkelt Timpaan het Antoniuskwartier. Algemeen In het gebied tussen de Rio de Janeirodreef, Belo Horizontedreef en Pampadreef wordt Antoniuskwartier gerealiseerd. De

 • va. 113 m2

€ 269.000 - € 337.500 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

100 % Verkocht! Op een unieke locatie in de wijk Overvecht in Utrecht, een wijk die volop in bloei is, ontwikkelt Timpaan het Antoniuskwartier. Algemeen In het gebied tussen de Rio de Janeirodreef, Belo Horizontedreef en Pampadreef wordt Antoniuskwartier gerealiseerd. De woningen worden gebouwd in karakteristieke jaren '30 architectuurstijl. Locatie Antoniuskwartier is gelegen op een unieke plek in de wijk Overvecht, ten Noorden van de stad Utrecht. De unieke ligging en het groene karakter van de wijk zijn overblijfselen van de geschiedenis van het gebied, dat in 1960 nog een weids groen landschap was. Die identiteit heeft de wijk niet…

100 % Verkocht!

Op een unieke locatie in de wijk Overvecht in Utrecht, een wijk die volop in bloei is, ontwikkelt Timpaan het Antoniuskwartier.

Algemeen
In het gebied tussen de Rio de Janeirodreef, Belo Horizontedreef en Pampadreef wordt Antoniuskwartier gerealiseerd. De woningen worden gebouwd in karakteristieke jaren '30 architectuurstijl.

Locatie
Antoniuskwartier is gelegen op een unieke plek in de wijk Overvecht, ten Noorden van de stad Utrecht. De unieke ligging en het groene karakter van de wijk zijn overblijfselen van de geschiedenis van het gebied, dat in 1960 nog een weids groen landschap was. Die identiteit heeft de wijk niet verloren; er bevinden zich maar liefst drie grote parken op loopafstand van de woningen van het Antoniuskwartier en de bebouwing wordt op vele plaatsen in de wijk afgewisseld met brede groenstroken en mooie waterpartijen.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Koopsom € 269.000 tot € 337.500 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 113 m2 t/m 136 m2
 • Kaveloppervlakte 106 m2 t/m 187 m2
 • Inhoud 386 m3 t/m 485 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3563 AZ Utrecht

   Media

   Ander aanbod