Beumer Leidsche Rijn | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Beumer Vleuten-De Meern & Leidsche Rijn

Ben je op zoek naar jouw droomhuis in Vleuten, De Meern of Leidsche Rijn? Of zoek je een ervaren makelaar om jouw huis in de omgeving Utrecht te verkopen? Beumer Vleuten-De Meern & Leidsche Rijn staat voor je klaar!

Onze cijfers

9.4

Verkoop

9.0

Aankoop

Vanuit ons kantoor aan de Meerndijk 7 zetten we iedere dag vol in op onze klantgerichte dienstverlening en het verwezenlijken van jouw woondromen.
Beumer Vleuten-De Meern
Group 102
Vanuit ons kantoor aan de Meerndijk 7 zetten we iedere dag vol in op onze klantgerichte dienstverlening en het verwezenlijken van jouw woondromen.

Beumer is al 42 jaar jouw vertrouwde makelaar in Utrecht, Maarssen, Wijk bij Duurstede, Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn. Met een gespecialiseerde vestiging in Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn kunnen we onze klanten hier nóg beter bedienen. Onze ervaren makelaars en binnendienst medewerkers hebben ruime kennis van de verschillende wijken en buurten en staan voor je klaar met bewezen woondiensten en vrijblijvend woonadvies. We zijn gecertificeerd volgens de laatste vereisten van het NVM en werken ieder jaar hard om gecertificeerd te blijven.

De Beumer missie is helder: jouw woondromen verwezenlijken door een unieke combinatie van actuele vakkennis, vernieuwende dienstverlening en betrokken hulpvaardigheid. Ben je op zoek naar een ervaren fullservice makelaar die jou volledig ontzorgt op jouw woondossier in Vleuten-De Meern of Leidsche Rijn? Dan zijn wij jouw woonspecialist.

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken op 030 – 6776000 en na kantooruren via onze live chat. Hier kun je terecht van 09.00 uur – 23.00 uur. Uiteraard kun je ons ook bereiken via onderstaand contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@beumer.nl.

Klant reviews

Specialisten

Julius ter Haar
Julius ter Haar

NVM Register Makelaar & Taxateur

Arjan Embrechts
Arjan Embrechts

Directeur / NVM Register Makelaar & Taxateur

Joyce de Wolff
Joyce de Wolff

Kandidaat Makelaar

Bart Muller
Bart Muller

Directeur Nieuwegein / NVM Register Makelaar

Cindy Hoogland
Cindy Hoogland

ARMT

Woningaanbod vestiging Utrecht

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vestigingen

Beumer Utrecht
Utrecht

Maliebaan 71, 3581 CG Utrecht

030 - 23 11 000 utrecht@beumer.nl Meer weten