Beumer Open Huizen Dag

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Beumer de Beumer Open Huizen Dag. Van 11:00 tot 14:00 kunnen de deelnemende huizen bezocht worden. Bekijk hieronder de deelnemende woningen per locatie van deze maand.

hypotheek Utrecht

Utrecht

Bekijk hier de deelnemende huizen in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
De Meern

De Meern, Leidsche Rijn

Bekijk hier de deelnemende huizen in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Bekijk hier de deelnemende huizen in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Maarssen

Maarssen

Bekijk hier de deelnemende huizen in Maarssen e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Makelaar nieuwegein

Nieuwegein

Bekijk hier de deelnemende huizen in Nieuwegein e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Bekijk hier de deelnemende huizen in Amersfoort e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer